- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Mista Boller
tag
-
rudi
nagyúr
Ha érdekel a BIOS birizgálása akkor nézz be ide [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=35918&arc=f[/L] nem ígérek semmi extrát, a legtöbb ami eddig kijött az +8% sebesség volt Radeon 8500-on, valahol van egy 9600as BIOS csomag a hozzászólások között azzal talán érdemes játszani. A Voltage mod szerintem pontosan ugyanúgy zajlik mint a 9800aknál feltéve hogy a felszgeneráló IC lábait műtöd meg, de azért kereshetsz kimondottan 9600as moddot is valamelyik keresővel.
Bordázással kapcsolatban meg nézz körül itt [L]http://vganfo.uw.hu/miniteszt.html[/L] sokféle érdekesség van szappantartótól az orsz ventillátoron át a függönytartóig :D -
Neu
csendes tag
UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP!
-
Neu
csendes tag
nekem jól szuperál a kártya. valaki nem tudja hogy ha 9600xt biost rakok rá akkor gyorsabb lesz vagy csak nagyon kicsi a változás?
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Mista Boller #5 üzenetére
395?!
azt hogy csináltad? -
Mista Boller
tag
Ha valakinek van 1 pontos leirasa arrol hogyan kell a voltmod-ot megcsinalni ossza meg pliiz. Nalam a mag orajele nem hajlando 435fole menni, de nem a hutessel van a baj, ez biztos. Frusztralo, mivel a RAM-nal csak a powerstrip skalaja szab hatart, 395 a max, ezt a memoria gond nelkul viszi.
-
_Volkovy_
nagyúr
Pont most próbálgatom az enyémet,eddig 450/354 stabil.
Neked nem csinál olyat,hogy húzva fekete csíkok jelennek meg bizonyos felbontásokban?Mintha nem töltené ki rendesen a képet,vagy ilyesmi.
Eddig azt hittem hogy a húzást nem bírja,de nem.
Gyári hűtéssel,annyi hogy a hűtőről lekapartam a gyári rózsaszín ragacsot és fehér pasztát tettem fel helyette. -
Neu
csendes tag
Ha valaki csinált Hardveres vagy Szoftveres átalakítást az írja ide.
jah és nektek milyen Mhz-n ment a kártya? 453/354 stabilan.
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest