- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Mista Boller
tag
-
rudi
nagyúr
Ha érdekel a BIOS birizgálása akkor nézz be ide [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=35918&arc=f[/L] nem ígérek semmi extrát, a legtöbb ami eddig kijött az +8% sebesség volt Radeon 8500-on, valahol van egy 9600as BIOS csomag a hozzászólások között azzal talán érdemes játszani. A Voltage mod szerintem pontosan ugyanúgy zajlik mint a 9800aknál feltéve hogy a felszgeneráló IC lábait műtöd meg, de azért kereshetsz kimondottan 9600as moddot is valamelyik keresővel.
Bordázással kapcsolatban meg nézz körül itt [L]http://vganfo.uw.hu/miniteszt.html[/L] sokféle érdekesség van szappantartótól az orsz ventillátoron át a függönytartóig :D -
Neu
csendes tag
UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP!
-
Neu
csendes tag
nekem jól szuperál a kártya. valaki nem tudja hogy ha 9600xt biost rakok rá akkor gyorsabb lesz vagy csak nagyon kicsi a változás?
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Mista Boller #5 üzenetére
395?!
azt hogy csináltad? -
Mista Boller
tag
Ha valakinek van 1 pontos leirasa arrol hogyan kell a voltmod-ot megcsinalni ossza meg pliiz. Nalam a mag orajele nem hajlando 435fole menni, de nem a hutessel van a baj, ez biztos. Frusztralo, mivel a RAM-nal csak a powerstrip skalaja szab hatart, 395 a max, ezt a memoria gond nelkul viszi.
-
_Volkovy_
nagyúr
Pont most próbálgatom az enyémet,eddig 450/354 stabil.
Neked nem csinál olyat,hogy húzva fekete csíkok jelennek meg bizonyos felbontásokban?Mintha nem töltené ki rendesen a képet,vagy ilyesmi.
Eddig azt hittem hogy a húzást nem bírja,de nem.
Gyári hűtéssel,annyi hogy a hűtőről lekapartam a gyári rózsaszín ragacsot és fehér pasztát tettem fel helyette. -
Neu
csendes tag
Ha valaki csinált Hardveres vagy Szoftveres átalakítást az írja ide.
jah és nektek milyen Mhz-n ment a kártya? 453/354 stabilan.
Aktív témák
Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest