- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
Nekem is csak cserebere útján lett egy
Más meg nincs... Nekem az Unihertz-ek elég kétes minőségűnek tűnnek, a BlackBerry Key2-ra lehetetlen 8-asnál újabb Androidot rakni, és ezzel ki is fújtak azon "mainstream" (haha!) gyártók, akik készítenek/készítettek fizikai QWERTY-s okostelót.
Van még itthon egy Surface Duo, hiába van egy fél képernyőm pötyögni, azért az is messze van egy F(x)tec-től, de a "sima" tepsinél valamivel azért jobb, mert a virtuális billentyűzet legalább nem takar ki semmit abból, amit írás közben látni kéne
Cserébe telefonként nagyjából használhatatlan, valahogy nem tudom elképzelni magamat, hogy szakadó esőben, kutyasétáltatás közben zsonglőrködöm, hogy fel tudjam venni a bejövő hívást...
-
lezerpiramis
őstag
-
Felesbandi
senior tag
Fizikai billentyuzettel ugyanugy ekezet nelkul irok (minden billentyuzetem amcsi). Ugy mondod, mintha a cikkben emlitett billentyuzeten lennenek ekezetes betuk es ezaltal az ervelesem teljesen ertelmetlenne valna.
Hivatalos ugyek intezesenel odafigyelek erre, kocka forumon meg pl haveroknak irva nem.
-
Ja, neki kényelmes így írni, de mindenki másnak kényelmetlen olvasni
Értem én, hogy a szövegkörnyezetből kiderül, hogy a koszoru, az koszorú, vagy köszörű
Persze úgy van vele, hogy a PH-s arcoknak jó lesz az ékezet nélküli írás is, de fogadok, hogy a CV-jét nem merné ékezetek nélkül elküldeni egy magyar céghez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest