- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
válasz
konikan #4545 üzenetére
Igen, sokan szűrik.
Nekem még talán azzal sem lenne bajom, hogy ha valaki használja a klánomban...talán.
De ha az a valaki azt írná, hogy ebben a játékban muszáj és ezzel buzdítaná rá a többi tagot, azzal már igen.
És valós eset, hogy ex klán társ egy sör mellett mondta hogy "ja, én is xmodozta, de az semmi, annyival nem mentek jobban a warok. Minimálisan nagyobb esélyem volt a 3 csillagra".
Szóval aprópénzért tolvajjá válni eset részemről.És félre értés ne essék: Én is megnéztem a xmodot,de akkor még annyira nem is vágtam, hogy miért is van ez. Nálam az eredménye az volt, hogy megkérdeztem a havert hogy: " de akkor tét nélkül támadók? ennek mi az értelme?" Aztán felvilágosított.
A topic felfutása jó dolog, én is örülök neki. Ami miatt felfutott annak már kevésbé.
Hummugli írj valami jó cuccot és megvitatjuk azt a xmod helyett.
Az Xmodot ha nem írod, meg nem promotálod akkor mi sem kezdünk ellen kampányba szerintem. -
Hunmugli
aktív tag
válasz
konikan #4493 üzenetére
Fontos, egyetértek. De nem olyan formában, ahogy ott megy. Mondjuk az itteni módszer jobban tetszik
Viszont vérprofiból kevés van, kezdőből pedig sok. Vannak akik megunták ezt, így vagy beszólnak a kezdőknek, vagy nem csinálnak semmit. Aki 3 éve játszik, az már nagyon sok mindenhez hozzászokott...
Így általában hidegen hagyja nagyon sok minden. Már átvészelt sok klánösszeomlást - miért is segítene? Ha ő túlélte, másnak is menni fog.
-
kovimester
aktív tag
válasz
konikan #4458 üzenetére
Nem ilyen mentalitásu??
Na ezt nem mondanám!
Ugy hallgatnak a "közösségre" ahogy kell!
Példát is írok.
Boszorkány gyengitése. Amit nem értek.
-30 sec a támadási időből. TH11 et ne lehesen 3 star-ozni.
Garder Warfare hős. Olyan szinten vissza vették az aurat hogy értelmét vesztette. Minden egység ki fut v sétál belőle mire aktiválód. Plusz ahogy elnézem az követi akinek a legtöbb élete van nem csoportot legyen az Giant v Mágus stb.Ugy hogy a supercell is egy nagy barom!!
És figyeljétek meg hogy kövi update valkyre nerf lesz. Majd emlékezetek erre a mondatra.... -
kovimester
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- 1
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest