Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag
    válasz CPT.Pirk üzenetére #74

Nem azzal van a gond, hogy nem tűntek el. Ha belegondolsz, most is vannak kalózok a világ bizonyos pontjain. A dolog ott csúszik el, hogy erősebbek mint az én képzett katonáim. Ha nincs berakva ellenük wildcard akkor simán bedarálnak. A kedvencem az amikor modern armor ellen győzelmet arat. Tudtommal a tank erősebb volt az előző részekben.
    Egyébként most kezdtem egy újat Norvégiával, egy tengerekkel és vizekkel megpakolt mapon. Az első vicces dolog az volt, amikor a franciák minden előjel nélkül a világ másik végéről hadat üzentek. Illetve egy másik, akkor számomra még nem ismert néppel is hadba keveredtem. Gondolom ez valami bug lehetett, de a játék bevágott egy olyan animációt, amikor a norvég vezér is hadat üzent nekem.
    Az ismeretlennel pár körön belül találkoztam. Kapásból rálőtt az egyik hajómra, majd küldött ajándékot mivel most ismert meg. :D
    A barbárok persze most is lehoznak az életről a szokásos hülyeségek miatt. Ja és valami frenetikus újítás folytán az alap hajók is képesek már belőni a szárazföldre.

Új hozzászólás Aktív témák