Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Na... Sorban haladok, hogy átlátható legyen...
-Nekem volt olyan, az 1. partyk valamelyikében hogy 1-1 worker volt városonként, de én mindig setlerkedek egy csomót, és mindig fel szoktam vásárolgatni a környező területeket, és nem tud lépést tartani ezzek 2-3 worker. Az eddigi legnagyobb partym amikor 79 városom volt huge mapon, és ehhez 190 worker és még csak 1850nél jártam. Ez azt eredményezte, hogy már akkor olyan fejlett voltam, hogy MINDEN tech 3-3 kör volt, még az elérhetetlenek, pl nanotechnology is annyi lett volna (ezt megnézheted a techtreeben)
-Jó, ezt elismerem, nálam is általában távol vannak a városok, de akkor inkább átjavítom, hogy 5 Hexnél közelebb semmiképpen sem érdemes rakni a várost, mert kifizetődőbb inkább felvásárolni a mezőt.
-Setleren is sokat toltam, főleg ha ki akartam próbálni valamit. De Warlordot akartam írni, azaz Warlord/normal/3
-Konkrétan a városállamok, csak hadat üzentek, sok vizet nem zavartak, de ha már hódítottam, akkor nem kerültam ki őket sem, főleg, mivel ott sok szokott lenni a nyersanyag.
-Elvileg! De a gyakorlatban valamiért nem adja be...
A pl a vővárosom, aminek alapból volt 2 kajája + van granary, watermill, és van ahol még lighthouse is, de mégis csak 3 kajája van... Miért????? Az ellennél meg láttam olyat, hogy gyümölcskosár, és az indexben 8as volt, de olyat is láttam akol csillag.-igen, ez tényleg irányfüggő szokott lenni, de én pl nagy hódítások alatt is inkább a gazdaságot pumpálom, mint bármit ami hadi bónuszt ad.
-Én nálam az azonnali maximális gazdaság pumpolás jött be. És biztonság kedvéért 2-3 városban ban barrak, és ha betámadnak annyi tartalék pénzem azokott lenni, hogy kisajtoljak pár egységet.
-gyengébbek, de sokkal több is van. Amúgy nem mindegyik gyengébb, asszem pl a macsupicsa' ad olyat, hogy a fővárossal való kereskedés +20%gold. Nekem volt olyan party, amikor totál minden wonder megvolt.
-Én pl most kezdtem egy új partyt Egyiptommal, pont azért mert van 20% wonder épírési bónusza, és olyan 10 városból 3-4 szinte csak wondert épít, ezeknél minden második épület wonder, de azért hozok mást is, de a főváros, csak és kizárólag wonderre lett belőve, és a többit megveszem. Amúgy a 60 kör az nem is olyan sok epic timeban.
-Az elején az ellen sem nagyon gyúr rá a terrorra. De később sem mindig szoktak atakkolni, mert azért odavirítok valamit ha jön.
-Az meg mi, hogy general???

-Igen, 3 mezőről termel valamit... De nem ugyanarról a 3ról mindent van kaja, kalapács, arany, tudomány, kultúra, és nagyember... ezek nem mindíg fedik egymást, pl ahogy mondtad, maradjunk egy 3as városnál, lehet neki pl 3 búzamező, 3 bánya, 3 trading post, stb...
Új hozzászólás Aktív témák

- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- Viccrovat
- Samsung kuponkunyeráló
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest