Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fényhozó
tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Én letöltöttem, kipróbáltam. Nagyon állat, persze csak az elején járok vele. Olyan i.e. 4-500-ban. Na persze, mihez képest az eleje... Mert 10.000-ben kezdődik, lévén hogy az egész prehisztorikus kort belezsúfolták.
Igazad van, rendkívül megterhelőek a nagyobb modok a hardvernek, viszont egészen fantasztikus módon kitolják a játék határait.
No persze valamit, valamiért. Gondolom Sidék is tudtak volna komolyabbat csinálni anno, csak ők ezt már előre látták, hogy a hardverek erre még nincsenek felkészülve.Amúgy nem tudom milyen oprendszert használsz, de azt mondják, a 64 bitesek jelentősen javítják a memória kezelést, és ezáltal gyorsítják a játékot is.
Én jelenleg 32bit-es XP-n tolom a Realism Invictus modot, de sajna ezen a rendszeren egy visszatérő problémával szembesülök rendszeresen, az úgynevezett "MAF" jelenség, vagyis amikor olyan középkor táján rendszeresen kifagy a "Memory Allocation Failure" hibaüzenettel.
Fórumok azt mondják, erre nincs megnyugtató megoldás, csak a 64-bites op-ra való váltás.
Ahhoz meg gyenge a jelenlegi gépem, úgyhogy sajna...
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest