Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• honved

csendes tag

válasz Mosqu!to #47 üzenetére

Sziasztok!

Nemrég én is rákattantam erre a játékra, bár az eredetit is csak most láttam néhány hónapja, előtte csak hallottam róla. A grafikájától megijedtem :)

Szerintem egyébként a civ3 képi megjelenése kicsit átláthatóbb, ami azért stratégiánál nem utolsó szempont. De ez a Colonization tetszik, és lehet, hogy rá fog venni a Civ4-re... Főleg az tetszik benne, hogy nem annyira összetett, mint a Civ, mert bármennyire is szeretem, nincs olyan nagyon sok időm játszani, és ezért 1 játék is egy örökkévalóság :(

@Mosqu!to:

Oda kell vinni az indián városba a cuccot egy kordéval, eladni nekik (úgyis csak annyiért veszik meg, amennyit ők ajánlanak érte), utána oda kell küldeni egy telepest hozzájuk, és amikor beér a városba, megjelenik egy kérdés, amire azt kell válaszolni, hogy az indiánok között akarsz élni. Ekkor eltűnik, és néhány forduló múlva szakemberként jelenik meg újra.

A pakolásnál tartsd nyomva a Shiftet, miközben az egérrel áthúzod az árut!

• Mosqu!to

addikt

válasz Mosqu!to #46 üzenetére

Idő közben sikerült választ találnom, azonban újabb kérdés ötlött fel bennem:
    Amikor az indiánokhoz megyek scouttal, elmondják, hogy mire van szükségük, valamint mondják hogy miylen mesterséget tudnak. Próbáltam nekik eladni és ajándékozni is az adott dologból, de az említett mesterségű emberkét nem kaptam meg, csak váltott egyet az igényük. További dolgokat kéne vinni nekik, vagy hogyan néz ki ez az igény-specialitás dolog?
    Valamint van olyan billentyűkombináció, hogy ne a maximális mennyiséget, csak egy meghatározott adagot jelöljek ki a terményekből, amikor hajóba-szekrébe pakolom?

Új hozzászólás Aktív témák