Új hozzászólás Aktív témák
-
honved
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég én is rákattantam erre a játékra, bár az eredetit is csak most láttam néhány hónapja, előtte csak hallottam róla. A grafikájától megijedtem
Szerintem egyébként a civ3 képi megjelenése kicsit átláthatóbb, ami azért stratégiánál nem utolsó szempont. De ez a Colonization tetszik, és lehet, hogy rá fog venni a Civ4-re... Főleg az tetszik benne, hogy nem annyira összetett, mint a Civ, mert bármennyire is szeretem, nincs olyan nagyon sok időm játszani, és ezért 1 játék is egy örökkévalóság
@Mosqu!to:
Oda kell vinni az indián városba a cuccot egy kordéval, eladni nekik (úgyis csak annyiért veszik meg, amennyit ők ajánlanak érte), utána oda kell küldeni egy telepest hozzájuk, és amikor beér a városba, megjelenik egy kérdés, amire azt kell válaszolni, hogy az indiánok között akarsz élni. Ekkor eltűnik, és néhány forduló múlva szakemberként jelenik meg újra.
A pakolásnál tartsd nyomva a Shiftet, miközben az egérrel áthúzod az árut!
-
Mosqu!to
addikt
Idő közben sikerült választ találnom, azonban újabb kérdés ötlött fel bennem:
Amikor az indiánokhoz megyek scouttal, elmondják, hogy mire van szükségük, valamint mondják hogy miylen mesterséget tudnak. Próbáltam nekik eladni és ajándékozni is az adott dologból, de az említett mesterségű emberkét nem kaptam meg, csak váltott egyet az igényük. További dolgokat kéne vinni nekik, vagy hogyan néz ki ez az igény-specialitás dolog?
Valamint van olyan billentyűkombináció, hogy ne a maximális mennyiséget, csak egy meghatározott adagot jelöljek ki a terményekből, amikor hajóba-szekrébe pakolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged