- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
addikt
válasz
FecoGee #11057 üzenetére
Grat !
Mesélsz róla kicsit nem a kérdés válasz érdekel mielőtt , hanem könyvből készültél vagy néztél mellé CBT nuggets videókat is , mennyi gyakorlat van benne gondolok itt egy CCNA acl vagy nat configra amit ugye a vizsgán is megkell csinálni.
Ugyan úgy 140 perc volt a vizsgára ?
Munkatársammal most kezdtük el egyelőre a CBT nuggets-es videókat nézzük aztán jön a könyv. -
IreN!CuS
addikt
Urak ,
CCNA vizsgánál amikor az ACL-t kell configolni a végén lekell menteni a config-ot igaz ? Illetve a megfelelő / elfogadott mentés a copy run start mert azt olvastam hogy a wr-t nem szeretik.....
Ma voltam vizsgázni 812 pontom lett
A végén a papíron az állt network device security 40% más nagyon nem ugrik be ami secus kérdés lett volna így másra nem tudok gondolni mintsem a config nem lett elment vagy ilyesmi ezt valahogy kilehet deríteni ?
De mivel a kérdéseket / válaszokat nem tudom visszanézni így a sötétben keresgélek , esetleg valakinek van " belsős " infója erről ?
Vagy milyen más téma tartozhat a secu alá ? -
IreN!CuS
addikt
válasz
józsi9995 #9906 üzenetére
Köszi a véleményed még ha nem is pozitív
A több munkának örülök , a stressznek senki sem szerintem.
Nyilván ha a több munka olyan mértéket fog ölteni hogy 1.5-2 óránként nem lehet felállni az asztaltól wc/víz/akármire akkor az nem elfogadható ,de szerintem ez azért nem áll fent. -
IreN!CuS
addikt
válasz
FecoGee #9904 üzenetére
Köszi,
2nd line support főleg hibakeresés+megoldás ahogy az interjún bemutatták a munkakört ,illetve olyan "teszt" is volt ami ezt a részét nézte , mi/k lehet/nek a probléma/ák adott szituációban mivel/merre kezdeném a keresést ilyesmi , én meg szeretem azt ilyen hibakeresős log elemzős munkákat.....ez legalább full hálózatos lesz nem úgy mint a mostani ahol van ,hogy hetekig nincs mit érdemben csinálni. -
IreN!CuS
addikt
Ha jól emlékszem volt innen valaki, aki a BT-ben tolja, ha nem haluztam és tényleg így van, kérem jelezze.
-
IreN!CuS
addikt
Le a kalappal , életemben nem gondoltam volna erre a tunneles megoldásra.
De megnyugtat az utolsó mondatodstfreddy : szerintem senki , azért is elméleti a kérdés. Igen fogjuk rá felvételi kérdések között volt.
FecoGee : köszi neked is.
Lehetséges olyan szituáció amikor megéri ezt a "kifordított" tunneles megoldást használni a virtual link ellenében ?
-
IreN!CuS
addikt
Urak kérnék egy kis segítséget.
Ma megfogtak egy elméleti kérdéssel , OSPF-röl volt szó , ahol is az volt a szituáció , hogy volt 4 area ( 0 az az backbone , area 1 / 2 /3 )
Az area 1 2 közvetlenül kapcsolódott a area 0-hoz , viszont a area 3 csak a 2-eshez ,én bedobtam a virtual link opciót amire mondták ,hogy oké oké , de mi van ha azt nem használhatjuk akármi miatt.
Mit lehet ilyen helyzetben használni ? ( arra nincs lehetőség ,hogy direkt kapcsolatot létesítsünk a 0 és a 3-as area között )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged