-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet sajnos így nem megy,Talán csak az lesz,hogy a oktatók elkérik a hallgatók email címeiket.Majd egyesével beregisztrálják őket majd a kapott felhasználónév jelszó párost elkérve reggel amíg van nett ellesz indítva a PT7 akkor valahová beaktiválja magát.Ez után már lelehet kapcsolni a nettet,mert offline módban is elindul a PT7.Csak arra gondoltam ennél van valami elegánsabb és gyorsabb könnyebb módszer is.
-
qwertly
addikt
Előre is köszönöm a segítségedet,per pill, most egy win7 alatt megnéztem de nincsen semmilyen pt config amit találtam egy ilyen fájl: .packettracer Pláne,hogy a vizsgázók gépein linux fut konkrétan: Sulix Professional 8
-
qwertly
addikt
Szia!
Azt szeretném tudni,hogy miképpen tudnám tömegesen beregisztrálni a érettségire jelentkező hallgatókat akik használni fogják a Packet Tracert programot.Ha nincsen regisztrálva akkor indításkor kéri a nettet mert anélkül nem indul el,de mint írtam érettségin nincsen nett.De ha már egyszer be van regisztrálva akkor már nem kéri a nettet.Itt az a kérdésem tömegesen hogyan tudnám megoldani a regisztrációt,és hogy ne komplikáljam túl egy regisztrációs kóddal betudom több gépet regisztrálni? -
qwertly
addikt
válasz
Cyber_Bird #12824 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,érettségi módban nincsen nett teljesen le van tiltva csak a helyi hálózat működik.
Idézzek a sulix kézikönyvből: Tűzfal szabály kerül beállításra, amely minden hálózati forgalmat letilt, beleértve az Internetet is. A tiltás alól kivételt képeznek a SuliXerver felől érkező bizonyos alapvető
szolgáltatások (címtár, DNS, fájlszerver). -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kérdésem lenne nem tudja valaki,hogy most az informatikai érettségin a Packet Tracer 7 lesz.De a vizsgán nincsen internet elérés,akkor miképpen lehet elindítani,mert a regisztrálatlan nett elérést kér.Ha pedig regisztrálva van akkor milyen néven,vagy miképpen lehetne megoldani a tömeges regisztrációt,hogy amikor nincsen nett akkor már ez ne jelentsen gondot. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Packet tracker 7 64-bit verziót tettem fel a 6 helyére és ez minden induláskor vissza számol és csak később indul el ha rá kikelek a vendég ikonra.Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni ha nem vagyok tagja a cisco net akadémiának? -
qwertly
addikt
Szia!
Sulix-nál azt mondták stabilitási okokból vannak a repok letiltva,így nem telepíthetőMert pont ezt erre gondoltam én is.De ha így nem megy akkor virtualbox win7 és erre megy a packet tracker.Vagy esetleg felrakom a nyári gyakorlatra a fedorát.Mert azon megy a progi és abból faragták a sulixot is.
-
qwertly
addikt
válasz
kmisi99 #10805 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,Én is próbáltam okosba megoldani de nem ment akkor szóltam a sulix suportnak kaptak 2 gépet játszanak vele de nem boldogultak.Mivel átálltak a 64-bit és le vannak tiltva a repok amelyek a i386 függőségek vannak.Jobbat nem tudtak javasolni mit amit fent írtam.Mert a régebbihez volt rpm csomag igaz 32-bites volt.
Említettem a WINE opciót az is kivan gyomlálva a sulix-bol úgy-hogy az nem játszik,nagyon nagyon vésztartaléknak marad a virualbox-win-paket tracker megoldás de ez nagyon gány módszer. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kérni szeretnék egy kis segítséget,az iskolában informatikai oktatás is folyik volt cisco előfizetés de nem lett meghosszabbítva.De azóta is használtuk a Packet Trackert DE mivel Sulix servert és Professional van és a kliensgépeken most volt váltás,megszűnt a 32-bit op rendszer csak 64-bit van,nem megy a régi Packet Tracker 5.3,kértem a sulix suportot nézzék meg mit tudnának csinálni de nem boldogultak.Pont az miatt,hogy a 32-bit programokat már nem támogatják,javaslatuk csak az volt,hogy kuncsorogjak a magyar cisco képviseletnél egy 64-bit rpm csomagú programért.Volt előrefizetésre való tekintettel és,hogy informatikai oktatás folyik az iskolába van esélye az iskolának egy For Students Packet Tracker 6 rpm programra?Nagy szükség lenne rá,mert a nyári gyakorlatokra is előírás ilyen program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fűnyíró topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest