- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
válasz
Cyber_Bird #13683 üzenetére
Szia!
Írok privit.
-
PapaMaci
őstag
válasz
TommyNagz #13681 üzenetére
Na igen, nem véletlenül kezdtem úgy, hogy valaki vállalja el a konfigurálását Már lefutottam ezt a kört egy mikrotikkel, mire rájöttem, hogy nekem nincs erre időm...
Mondjatok rá Ti egy árat, ami nektek is, meg nekem is jó, aztán had menjen! Jelentős kedvezményt adok annak, aki csinál nálam egy jó hálózatot -
PapaMaci
őstag
válasz
TommyNagz #13677 üzenetére
Van pár gépem, az egyik fájlszerverként, és ezek között szeretnék gyors, megbízható kapcsolatot, illetve felkészülni egy komolyabb, akár gigás bejövő netre is ,amit megosztanék a gépek között. Sajnos azt nem láttam, létezik-e hozzá gigás kártya, de az elengedhetetlen lenne, lévén viszonylag nagy állományokkal dolgozom itthon is. Ezért kérdéses számomra, hogy érdemes-e egyáltalán munkába állítani, illetve költeni rá, vagy nézzek mást?
-
PapaMaci
őstag
Jó reggelt!
Beszereztem egy CISCO 2821-es routert. Ha valaki ismeri a terméket, és lenne kedve az itthoni hálózatommal foglalkozni, kérem, keressen priviben!Illetve érdekelne, egyáltalán érdemes-e használni ezt a routert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest