-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Tigerclaw #12728 üzenetére
Szia,
- Ha megvettem több formátumban is letölthetem? (pl. pdf, mobi és hasonlóak) --> igen
- Később is letölthetem többször is, vagy csak egyszer és "jól rakjam el"? --> letoltheted barmikor
- A hibajegyzéket e-book esetén is néznem kell, vagy azt folyamatosan javítják, ahogy kiderült egy hiba? --> nezni kell sajnos -
quby
őstag
válasz
Tigerclaw #12661 üzenetére
Én is olvastam a kindle-n OCG-t, megvan a maga varázsa. A rengeteg ábra miatt sokat kellett lapozni, és nagyon sok a linkként működő szövegrész, amik ugrik chapterre, ábrára, függelékre stb. Ugy kellett keresni mindig egy körömnyi felületet ahol hozzáérhetek, és tudok lapozni. Egyébként azt leszámitva hogy nem tudok bele jegyzetelni, szerintem jobb mint a papir. Kissebb, könnyebb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged