Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akiii
tag
válasz
attila199207
üzenetére
Kurzus felesleges CCNAhoz, packet tracerezz vagy vegyel ebayrol egy lowcost routert switchet hogy mikent is nez ki a cisco cli. Egyedul CCIE bootcampben latok fantaziat meg nehany specifikus tréningben. CCNAtol ne vard a megvaltast mert csak egy alap felkeszultseget ad, hogy mi is a kulonbseg a switch es a router között kb de kezdesnek jo, viszont kurzus szinten ne adj ki rá pénzt ha csak nemtudod elszamolni valahogy.
-
válasz
attila199207
üzenetére
Figyelj, most milyen választ vársz? Akit ismerek CCNP szintű tudással, mind talált állást.
-
tronic
tag
válasz
attila199207
üzenetére
Megkérdezhetem, h miért értékeled az 1 év egyetemet fölöslegesnek? Anno mikor elkezdtem a vegyészképzést, kellett vagy 3 év mire kikristályosodott, hogy merre is tovább.... Lehet, hogy most máshogy értékeled ill. máshogy látod, de ha az esély már adott, ne dobd el ilyen hama. Persze mindezt az alapján írom, hogy nem tudom mi van a háttérben és lehet emiatt fullra mellé is "lövök"...
Továbbá egy szolid nyelv(angol)tudással mind privát, mind szakmailag csak jól tudsz járni.
btw, Kis kitartással suli mellett is abszolválható a CCNA. Lehet nem 4 hónap alatt, de járható!

-
válasz
attila199207
üzenetére
A munka nehéz kérdés. Sehol nem fogják azt mondani, hogy "OK uram, van CCNA-ja, fel van véve", mert lassan mindenkinek van. Ez egyfajta alap, ami nélkül javarészt szóba sem állnak veled, legalábbis én másfél éve még ezt tapasztaltam.
-
válasz
attila199207
üzenetére
Én egy évig készültem CCNA-ra önerőből, de nagyon lightosan, szóval 4 hónap alatt odafigyeléssel még önerőből is meglehet, kurzussal meg végképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Mozilla Firefox
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FecoGee
crok