- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
zolee0307 #5846 üzenetére
Az informatika szerintem az a munkaterület, amit szívvel lélekkel kell csinálni, és rengeteget kell hozzá tanulni. Én már egy csomót tanultam, és még most is iskolába járok, hiába vagyok 4-5 tanuló, hiába járok Ciscora, és olvasok egy 1000 oldalas könyvet a hálózatokról, meg hiába akarok még vagy 3 minősítést(CCNP,CCNA Security, CEH) 2 év alatt a diploma előtt( van már egy OKJ-s rendszergazdám is a fősuliról), úgy érzem még mindig, hogy tök hülye vagyok az egészhez. Most kezdtem el Linux-szal foglalkozni, meg az angolra is rágyúrok, de csak reménykedek, hogy fogok állást találni (normális fizetésért, igazából ezen van a hangsúly)
-
McSzaby
őstag
válasz
zolee0307 #5846 üzenetére
Önmagában az informatikában szerintem semminek sincs értelme. Szerintem... DE ha alapokon tudsz dolgot/dolgokat és van egy fő témád, akkor már fogsz boldogulni. Válaszd ki mit akarsz a legjobban tanulni és az mellé járhatsz képzésekre. Én Linux rendszeradminisztrátor vagyok úgy, hogy a suiban nem tanultam, de mellé eljártam ciscora + közésuliban megtanultam németül és angolul. Így már lehet egyről a kettőre jutni.
Legyen egy fő szakmai területed mondjuk programozás,rendszeradminisztrátori státusz és mellé a Cisco mindent meg fog tanítani, ami kell neked a hálózati alapokhoz. Irányító protokollok, OSI Layers, stb.
De lehet a Cisco is a fő szakmai területed, de akkor is tudj még valamit, egy lábon az informatikában nagyon profinak kell lenned. + akkor min. CCNP-ig kell gyalogolnod szerintem.
Persze nagyon tág a szakma, de a CCNA-t én minden műszaki egyetemen kötelezővé tenném, mert nagyon jó a képzése és sokat tanulsz belőle. Lehet nem olcsó, de megéri.
Windows-t felejtsd el szerintem ha komoly szakember akarsz lenni. A win olyan, mint az angol - minden munkahelyen elvárják, hogy alsó hangon érts hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Trackball/hanyattegér topic
- További aktív témák...
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest