- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
McSzaby #5688 üzenetére
Ugyanez a helyzet velem is! Linuxból okosabbnak kellene lennem mint vagyok cisco-ból meg butábbnak. Nálam a tanulás fő oka az hogy munkám ellenére ninics semmilyen IT-s végzettségem (totál másból van diplomám), igy ha a szakmában akarok maradni (akarok) normális fizetésért, akkor képeznem kell magam. Lehet hamarosan felállok a jelenlegi székemből, és olyan helyen akarok dolgozni, ahol cisco van. Gyak tapasztalat nincs sok, de majd vért izzadok az elején és belejövök. Mindenesetre ahoz hogy egyáltalán szóba álljanak velem nem árt ha meg tudok lengetni egy CCNP cert-et. A CCNA sajna nem sok mindenre elég.
-
Gesztiboy
tag
válasz
McSzaby #5688 üzenetére
Személy szerint én ilyen vagyok
Jó, párszor be kellett lépjek Cisco eszközbe, de az annyira minimális volt...
Én is Linux rendszereken dolgozom, ami őszintén szólva már nem hoz lázba, ezért is tolom a CCNP-t, hogy később, munkám ~90%-át ez tegye ki.
Amúgy ez normális, hogy első nekifutásra megtanulsz valamit, utána rövid idő alatt igen nagy részét elfelejted. Ezért kell sokat ismételni, gyakorolni és akkor rögzülni fog.Emlékszem, amikor RIP-et állítgattam még a CCNA-s időkben és nem értettem, miért nem 10.0.0.0/24 jelent meg a 10.0.0.0/8 helyett a route táblában. (no auto-summary)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BOMA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő