- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadger
tag
válasz
SnoopDoggOG #15943 üzenetére
Én cloud network engineer vagyok, multicég, nem tudom mennyire irányult a kérdésed a csak magyar cégekre, azoknál nem tudom mi lehet a helyzet.
Illetve azt is tisztázni kell, hogy milyen cloud-ra gondolsz, mert vannak ugye privát cloud-ok is, azt is üzemeltetnie kell valakinek network oldalról.
Nálunk van mindkettő, de én 95%-ban a public részen vagyok, azure és google cloud.
Szerintem mindenképpen érdemes ismerned, de az az érzésem, hogy egy CCNP-vel több opciód lesz a "rendes" hálózati melók között. -
kenwood
veterán
válasz
SnoopDoggOG #15943 üzenetére
A kereslet minden teruleten nagyobb, mint a kinalat, meg a cloud networkingben is.
A gond inkabb azzal szokott lenni, hogy tapasztalat nelkul nagyon nehez bejutni barhova,ha pedig nem jutsz be sehova, akkor tapasztalat sem lesz. Meg a valoban nehez certek sem adjak meg azt a tudast, amivel hosszu betanulasi idoszak nelkul, rogton hasznos tagja vagy egy csapatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged