- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadger
tag
válasz
vadger #15456 üzenetére
Sikerült, korábban is próbáltam más böngészőkben, érdekes módon most egy firefoxban engedte a fizetést...
Hogy jobban a témába vágjak, hátha érdekel valakit. Éppen a DevNet Associate vizsgára készülök (emiatt ba**akodtam a voucherrel), tök véletlenül munkahelyen belefutottam egy kvázi DevNet jellegű problémába, és gondoltam megosztom, hátha valakinek hasznos.
Alapvetően Azure cloud-ban menedzselem a network-öt, és sokszor kell random hálózati eszközöket építeni (Cisco, F5, Palo Alto) majd azokat konfigurálni, üzemeltetni.
Hetek óta próbálkozom egy F5-öt építeni, de az F5 féle github-os template a mi igényeinknek nem felel meg pontosan. Az F5 supportot cseszegettem heteken át, hogy miért nem úgy működik a template ahogy mi szeretnénk (mondjuk egy teljesen jogos request amúgy), support persze nem tudja, github támogatás lassú, engineering team, stb stb.De meguntam, gondoltam belenézek, ha más nem oldja meg helyettem már.
Szóval a template egy ARM template, JSON kóddal, mivel nem vagyok programozó, azért nekem is kínai kissé, de kis átolvasás és értelmezés után megtaláltam, mi rontja el a mi igényeinkhez képest, a template-ben odaszúrtam egy negálást az egyik változóhoz, és már működik is ahogy szeretnénk.Nem isteníteni akarom magam egy not szócska miatt, csak ez is megerősít, hogy nem hülyeség elindulni a DevNet vonalon, legalábbis én látok benne rációt, és hozzáteszem abszolút hálózatosként tekintek magamra, nincs programozási tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Házimozi haladó szinten
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1 humoros
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- HP Elitebook 840 G8 i5-1145g7 16GB/512GB
- Lenovo ThinkPad P50, 15,6" FHD IPS kijelző I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD+1TB HDD, Nvidia
- Lenovo Thinkpad L390, 13,3" FHD IPS kijelző I7-8565U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest