- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Engem nem offendalsz, nem kell aggodni.
Angliaban elek, itt elegge porog ez a szakma, CCNA-vel mar kapos vagy, plane, ha tudasod is van hozza, CCNP-vel meg aztan plane.
P-vel, vagy annak megfelelo tudassal mar jol keresel, A-val is keresgelsz mar, bar ott meg inkabb csak atlagfizetest. De erdemes, es jo neven is veszik, ha tanulsz, fejlodsz. Plane, ha sajat penzedbol kepzed magad, ahogy hallottam tobb helyrol, az nagy plusz pont az interjukon altalaban.
Mindkettovel, plusz a tapasztalattal, plusz amit kialkudsz magadnak, szepen tudod strofolni a fizetesedet.Fizukrol meg, ha raguglizol angolul, mik itt az atlagos network admin/engineer/CCNA/P/stb. fizetesek UK-ban, egesz jo kepet tudsz kapni, itt jo kis osszehasonlito oldalak vannak, pl Glassdoor, Indeed, PayScale, csak ugy, mint az USA-ban.
Ezt hianyolom otthonrol, ha volna egy ilyen, akkor kikutakodnam magamnak, de nem talatam egyelore, ezert batorkodtam itt foltenni a kerdest, senkinek nem a konkret, szemelyes fizetesere vagyok kivancsi, nem szokasom, sosem volt. Altalanossagokban erdeklodok, mi(k)re lehet otthon szamitani.
Szakami elorejutas is azert konnyebb, ertelemszeruen itt tobb/nagyobb cegek vannak, nagyobb piac/gazdagabb orszag. Otthon nyilvan ez limitaltabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Urevo U1 Walking Treadmill
- Phone 15 Pro fehér, 256GB kijelző viseltes, akksi 87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest