-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Cyber_Bird #13193 üzenetére
Csak hogy legyen mára mégegy.. de szedegethetek még.. szóval ügyfail kérés: mikor az eszköz elveszti az áramot (teljesen.. nem (csak) redundáns táp esetén a kieséskor..) akkor küldjön egy SNMP trap-et arról, hogy elvesztette az áramot.. és jön azzal, hogy dehát van olyan (olvasta egy blogon) hogy Dying Gasp és hogy az *pont* erre való, és hogy nem megy.. küldi is a linket nagyvidáman hogy "hohhó, látodám, én megmondtam hogy a cisco oldalán ott van hogy van ilyen! Ménemmegy!!!???!?!?444négy".. aztán az emailt még el se olvastam, jön a call invite 5 perc múlvára.. azonnalmagyarázzammegmiértnemmegy.. és akkor ott a callban kell elmagyarázzam, hogy az *nem* a szaros 800-as meg 1900/2900/3900-as routereire (=szóval nem az ISR G2-kre) vonatkozik hanem *speciálisan* az ASR903-ra vonatkozik, és még hozzáteszem, hogy a Dying Gasp support a Cisco portfólió összesen - írd és mondd - 5 eszköze által támogatott funkció.. és screenshare-en kell megmutatnom a cisco.com feature navigator-ban hogy mi támogatja ezt a funkciót.. de még akkor is hajtja hogy látja de nem érti miért nem megy akkor az ISR-eken.. és még ezek után ki kell neki fejtenem, hogy amúgy sincs semmi értelme, mert a rack-jei amúgy is szarul vannak összerakva, nincs UPS, ha a táp elszáll akkor minden alól elszáll, a router alól, a switchek alól, a WAN eszközök alól.. minden alól.. még ha a router csinál is egy packet-et és kiküldi.. meg fog az érkezni vajon a down/down WAN interface-en keresztül?! De volt már másik eset is amikor a cisco oid lookup tool mondta hogy "itt ha nulla van akkor nem lesz statisztika az interface-en, *PONT* - és nem hiszed el de SR-t kellett nyitnom rá hogy "deménem?".. és akkor most engem nézett első körben hülyének a TAC hogy le is írtam hogy a dokumentáció szerintem nem támogtott amit akarok akkor mi ez a kérdés hogy de akkor miért nem megy.. vagy hogy lehet megoldani hogy menjen.. mikor le van írva hogy nem fog menni mert nem úgy van az SNMP engine megírva.. áh.. mindegy is.. eléggé lefárasztanak az ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged