Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
válasz
kowika87
üzenetére
De miert nem koltoztok ketten kulon lakasba? Ket fizetesbol mar siman lehet berelni..
Fene tudja, en nem vettem eszre, hogy ennyire gaz lenne a helyzet. En egyelore jol erzem magam, nekem inkabb az a rossz hogy nincs asszony, es rohadt nehez itt kinn normalis tarsat talalni. En egyenlore nem tervezek hazamenni, nincs kedvem az otthoni sok pesszimista archoz, az eladok is sokkal normalisabbak itt, mint otthon, ugyeket intezni is sokkal konnyebb, meg vannak kenyelmi dolgok, amiket mar megszoktam (pl. Amazon
). Ha valami termekkel gondod van, akkor is egyszerubb intezni a dolgokat, otthon csak kinlodas sokszor (pl ciponek ha baja van, elkuldik "szakertohoz" aki megallapitja, hogy te voltal a hibas.. Itt kb szo nelkul adjak vissza a penzt vagy levasarolhatod, ha akarod. Allaskereses is konnyebb itt, otthon rohadtul nem kedveltem, hogy kis tudatlan HR-es csajokkal interjuztam allandoan, akiknek fingja se volt a poziciorol. Azok az interjuim nem is sikerultek altalaban, mig amikor szakmai emberekkel volt interju, akkor felvettek furcsa modon. A politikarol mar nem is beszelve, amig ez a tolvaj banda van kormanyon, addig en biztosan nem megyek haza. Rendes alternativa meg nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG 29WL500-B ultraWide gamer monitor leárazás!!! AkciÓÓ!
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7X4MG/A ) Éjfekete - 100% akku - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ha valami termekkel gondod van, akkor is egyszerubb intezni a dolgokat, otthon csak kinlodas sokszor (pl ciponek ha baja van, elkuldik "szakertohoz" aki megallapitja, hogy te voltal a hibas.. Itt kb szo nelkul adjak vissza a penzt vagy levasarolhatod, ha akarod. Allaskereses is konnyebb itt, otthon rohadtul nem kedveltem, hogy kis tudatlan HR-es csajokkal interjuztam allandoan, akiknek fingja se volt a poziciorol. Azok az interjuim nem is sikerultek altalaban, mig amikor szakmai emberekkel volt interju, akkor felvettek furcsa modon. A politikarol mar nem is beszelve, amig ez a tolvaj banda van kormanyon, addig en biztosan nem megyek haza. Rendes alternativa meg nincs...

FecoGee
crok