Hirdetés
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz
zsolti.22
üzenetére
Addig megosztom a saját élményemet.
Az egyik probléma az, ami főleg ennél a tshoot-nál volt idegesítő, az a kb. 800×600-as méretű vizsgakörnyezet. Könnyebb lett volna, ha egymás mellé/alá lehetett volna rakni magát a topológiát, meg 2-3 eszköz konzolablakát, ha már ilyen 19 vagy hány colos monitorok vannak a vizsgaközpontban. A következő, ami idegesítő volt, hogy a konzolablakban nem lehet scrollozni. A harmadik, ami érdekesség volt, hogy bár azt írta nekem, hogy 12 hibajegyet kapok, attól még volt Ticket 13 és az összegzőnél is azt írta, hogy 13 of 12 van kész
A negyedik, hogy a publikus topológia, amit az ember megismerhetett a neten, az egy az egyben ugyanaz a vizsgán is és azokat is mutogatja, ha az ember meg akarta nézni, viszont a valóságtól azért messze van, így maradt a CDP-zés. 
Aztán: nincs olyan, hogy sh run int fa1/0/1, muszáj végig sh run-ozni, nincs pipeolás, nincs show standby brief, a kliensek csak pingelni tudnak (ok, amikor nem kapnak címet, akkor nem sok értelme van a traceroutenak mondjuk
), nincs show answer gomb...
Jó, tudom, hogy eléggé limitált képességű flash valami az egész, de... 
Mindjárt a vizsga elején, amikor jönnek a tájékoztatók, elmúltál-e 18, stb.., annyira nyomtam a Next gombot, hogy az első kérdést is majdnem sikerült átugrani.
4 kérdést kaptam, meg 13 hibajegyet. Volt egy kérdés, amire nem találtam jó választ (biztos csak benéztem
). Severity leveles kérdés volt (megtanultam, hogy dinwecae a sorrend 7-től lefelé), 4 válasz volt, egyik tökre távol állt a kérdéstől, a másik 2-ben hülyeség volt megadva, a 3. pedig majdnem jó volt, de az egyik severity level hiányzott a felsorolásból (error-t nem sorolta fel), de ott egye meg a rosseb!Végül 986 pontos lett.
FecoGee: az biztos! Szerintem ne kínozd magad a várakozással, egy hosszú forró fürdő, egy kis nyugtató zene tud segíteni. Nem valami 1-2 napot ülnek rajta? Múltkorról valami ilyesmi rémlik.
MasterMark: igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jogász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A negyedik, hogy a publikus topológia, amit az ember megismerhetett a neten, az egy az egyben ugyanaz a vizsgán is és azokat is mutogatja, ha az ember meg akarta nézni, viszont a valóságtól azért messze van, így maradt a CDP-zés. 
), nincs show answer gomb... 
). Severity leveles kérdés volt (megtanultam, hogy dinwecae a sorrend 7-től lefelé), 4 válasz volt, egyik tökre távol állt a kérdéstől, a másik 2-ben hülyeség volt megadva, a 3. pedig majdnem jó volt, de az egyik severity level hiányzott a felsorolásból (error-t nem sorolta fel), de ott egye meg a rosseb!
FecoGee
crok