Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Yettel topik
- Karácsony másnapján tiszteleg a Honor a Windows RT előtt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
válasz
Gesztiboy
üzenetére
Szia!
Sajnos a magas memóriaigény nagyon megdrágítja a dolgot. FTD-nél úgy olvastam, hogy 15 Gb a minimum, de ajánlott a 32, és akkor még jön hozzá egy FMC, ISE, AD esetleg. Én saját elfekvő hardverben gondolkoztam először, de sajnos az elfekvő alaplapjaim nem támogatnak 32 Gb memóriánál többet, így az kiesett.
A Cisco Modeling Labs - Personalban is elvileg csak az image-eket kapod meg, a hardvert/virtualizációs környezetet neked kell hozzátenni. FTD, FMC, ISE megy Evaluation licensszel 90 napig.
Gondolkodtam VPS/VDS bérlésben. Itt találtam a legolcsóbbnak, de Ubuntuból pl. csak 18.04-et adnak, arra pedig csak az EVE-NG Pro-t lehet felhúzni, Communityt nem. Egyéni imagere vagy Ubuntu 16.04-re nincs lehetőség.
Emitt van Ubuntu 16.04, de drágább, ugyanakkor óra alapon történik a számlázás. Viszont a számlázásba a kikapcsolt gép is beleszámít, csak az nem, ha törlőd a VM-et. Ha nem akarod minden alkalommal újraépíteni a környezetet, akkor úgyis a havidíjat fogod fizetni.EVE-NG futatható Google Cloudban is, ott az elején kap az ember 300$ kreditet, ami a netes leírások alapján sokáig elég lehet, ha csak routereket virtualizálsz. Magas memóriaigényes labok szerintem gyorsan kimerítik.
Ine Rack Rentals talán a legjobb opció, de még nem próbáltam, úgyhogy nem tudok róla nyilatkozni. A leírás és az ár mindenesetre kecsegtető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Temu
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Futárcégek
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
FecoGee
crok