Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kmisi99

addikt

Sziasztok, tapasztaltabbaktól szeretném kérdezni, hogy jelenleg választás elé álltam. Jelenleg CCNA papírom van plusz CCNP Switch vizsga de az már nem érvényes az új rendszer miatt (tudásom már megkopott picit)

Jenlegi munkahelyemen távközléssel foglalkozok, nagyon minimális konfiguráció és minimális szakmai fejlődés van, inkább tervezési munka, viszont kicsit vakvágány mert azok a rendszerek amiket itt használok az egyedi csak ennél a cégnél létezik szóval kvázi 4 év után hálózati téren még mindig junior vagyok.
    Viszont rettentő laza rettentő rugalmas borzasztóan baráti, sok szabadidő van mellette, lehet tanulni mellette könnyen, olyan a munka mintha haverokkal mennék kocsmázni annyira laza és baráti, illetve most még feljebb akarnak léptetni project manager szintre de szakmailag ismételten szinte 0 hálózati tudást nem igényel, a fizetés ezekhez mérten jó.

Viszont kaptam ajánlatot egy helyre ahol junior hálózati rendszermérnök tudnék lenni (fizuban egyenlőre visszalépés lenne), itt végre esélyem nyílna erős szakmai fejlődésbe, rendesen hálózatokba bele nyúlni hibát elhárítani üzemeltetni itt tudna igazán a hálózati tudásom fejlődni, viszont gyakorlatilag szinte már már 0 ról kezdek, igaz ott dolgozóktól is utána kérdezve elvéletileg rugalmasan gyorsan lehet fejlődni és nyitott a senior irány is, és nagyon támogatják a vizsgákat feljebb lépéseket, a CCNP-t is mondták hogy támogatják, (mostani cégnél magamnak intéztem) azaz elvileg azért hamar feljebb tudnám tornázni magam.

Most a kérdésem az, hogy vállaljam el a juniort és lépjek valamennyire vissza, vagy a jelenlegi helyen mivel rengeteg időm lenne tanulni, önmagamat képezve érjek el senior jellegű szintet és már úgy váltsak? Azaz a kérdésem kb ez lenne, hogy úgymond tényleges szakmai tapasztalat szakmai munkavégzés nélkül otthon a 4 fal közt ki lehet magamat úgy képezni hogy egy új munkahelyen senior pozíciót kaphassak, és tudjam csinálni vagy vállaljam be a juniort és inkább munka által fejlődjek?

Új hozzászólás Aktív témák