- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalika100
csendes tag
Köszönöm a segítő válaszokat.
Igazából inkább filmeket töltök le wifin keresztül és gondoltam gyorsabban jönne, mint eddig. Ha már nagyobb sebességet kaptam. És gondoltam mivel a Cisco nem tud, nagyobb sebességet adni berakok egy routert, és ha kell esetleg egy USB wifit a laptopba, hogy ez mind gyorsabb legyen. Mert minek a nagyobb sebesség, ha nem tudom kihasználni teljesen, és ezt ugyan annyi pénzért, mint eddig fizettem. De úgy látom ez nem is olyan egyszerű. Így valószínű minden marad, ahogy eddig volt. Ez sem rossz. Hát ez a technika ördöge. Azért köszönöm a segítséget mindenkinek. Így nem veszek routert, mert a laptop fogja vissza a wifi sebességét. Vagy a laptopba is kell egy USB-és wifi, ami jobb, mint a beépített. És még akkor sem biztos, hogy gyorsabb lesz. És ez a próba kb. 20 ezerbe kerülne. a router 15ezer, USB wifi kb. 5 ezer. Hát ennyit a kipróbálás nem ér. Hogy talán gyorsabb lesz. -
lalika100
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #3477 üzenetére
-
lalika100
csendes tag
válasz
-
lalika100
csendes tag
válasz
-
lalika100
csendes tag
válasz
Nem tudom ezen mit értesz. A laptop újra volt telepítve. Minden driver a legfríssebb.A modem is volt már kikapcsolva és vissza. Valószínű ennyit tud a laptop vagy a modem. A laptop hp g6 1104sh. kb 3 éves.
Broadcom BCM4313GN 802.11b/g/n 1x1 Wireless Network Adapter PCI wifi van a laptopba. -
lalika100
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #3473 üzenetére
-
lalika100
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #3473 üzenetére
Itt küldök képet. remélem fent van.
-
lalika100
csendes tag
Köszi, a választ. De sajnos úgy néz ki, hogy két féle Cisco 3925-ös van. Cisco epc3925, Cisco dpc3925. Nekem a Cisco epc3925 van, ami nem tudja az 5ghz-et. Így ez a megoldás ugrott. Beszéltem egy t-Home emberkével telefonon, aki az internetes részlegen van és Ö mondta, hogy a kábelen a modem nem tud többet 100mbs-nál. És wifi meg 54mbs-et tud. de hangjából ítélve az útóbíban nem volt biztos! Na azért gondoltam, hogy be iktatok egy másik wifit az egyik kábelre. Csak az a gond hogy a bejövő 120mbs-os internet osztódik három felé. Egy iptv és kettő másik, igaz ezek ritkán vannak használva. Ezért vagyok gondba, mert nem tudom, hogy gyorsabb lesz-e az internettem wifin,mint most. És ezért gondolkodom másik router vásárláson.
-
lalika100
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni egy kis segítséget, adott egy t-Home Cisco 3925 modem-wifis router. Ami kábelen 100mbs, míg wifin 54mbs sebességet tud (n –es). Maga az internet, amit ad a t-Home 120mbs-es, ebből kábelen kb. 80-90 jön. A wifi a laptophoz kb. 40-45 mbs sebességgel jön. Azt lenne a kérdés, ha a router egyik kábelére bekötnék egy jobb (300mbs) wifi router (TP LINK TL-WR842ND) akkor nagyobb lenne a wifi sebesség? A vevő laptop wifije úgy néz ki, hogy 54mbs- nál többet tud.(ha még se akkor oda is beraknék egy USB-WIFIT). Jelenleg a router 11-es csatornát használja és ezt csak ketten a szomszéddal. És kb. -51dcb a jelerősség. Laptop szerint a jel erősség kiváló. (És elég gyors is az internet. Letöltés wifin keresztül qtorrenttel 5,6MBs.) Ebben szeretnék segítséget, mert addig nem vennék router, mert ha nem várható nagyobb sebesség növekedés nincs értelme vásárolni. Remélem érthető a kérdés, egy kissé laikus vagyok. Most olvasgatok ezek után. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged