- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Gubek-Einste #1747 üzenetére
-
Kroni1
veterán
válasz
bladegery #1744 üzenetére
Kösz, hogy szóltál akkor kivetetem, ezt nem tudtam! Hát csak ezt tudnám választani, de erre azt irja ki, h sikertelen regisztráció.. A modemnek az oldaára pedig nem tudok belépni, hogyha ott kéne esetleg vmit változtatni akkor azt nem tudom megtenni, mert ha beírom a 192.168.0.1-et akkor a UPC felülete jön be.
-
Kroni1
veterán
válasz
bladegery #1741 üzenetére
Hát akkor sajnálom hogy nem sikerült beüzemelnem ha már ilyen sokan meg is vannak elégedve vele, de sajnos nálam nem műxik.. UPC szerint elértem a maximálisan regisztrálható modemek számát, azaz 1-et... a regisztáció végén rákattintok a submit gombra és sajnos sikertelennek írja, mert nem azonosított eszköz..
Gondolom erre nincs megoldás?!
Ugylátszik mindent megtesznek, hogy én ne élvezhessem ezt a 3925-ös kombó modemet, csak ha előfizetek náluk havi 600-ért!
Mekkora jófej cég!
[ Módosította: proci985 ]
-
Kroni1
veterán
Hát igazából eddig sokan mondták amit te is, h inkább külön router, és csak egy srác mondta, h neki okés, de mivel kali is azt mondja rá, hogy tuti igy már bátrabban merek belevágni..
egy notit kéne kiszolgálnia netezésre néha meg egy gépet kábelen net+némi torrent célra. szerintem tudása igy nekem bővel elég volna..
-
Kroni1
veterán
-
Kroni1
veterán
Hát az az érdekes, hogy van akinek ebből a 3925-ből dual-bandes típus van, Wifire is használja, stabilan megy fagyás nélkül és teljesen meg van elégedve vele, miután a single-bandest kicserélte a UPC neki mert az nála is szarakodott!!! Azért elég érdekes lenne, hogy havi 600ft bérleti dijat elkérnek és a cucc nem tökéletes routerként!!! Bár én már semmin nem csodálkozom!
-
Kroni1
veterán
válasz
stopperos #1728 üzenetére
Ez most mit jelent pontosan? Hogy aki ilyen CISCO kombót használ az ne is nagyon torrentezzen mert az nem fekszik neki, vagy azt h ahhoz kell ezt meg azt állitgatni, és utána már olyan jó lesz, mintha az embernek sima modeme + routere lenne? Vagy olyan jó sose lesz ez a kombó eszköz? Azért kérdem, mert router vásárlás előtt állok és 6e ft-ért ilyet akartam venni, mert tetszene h csak egy eszköz van kettő helyett, de ha szarabb bármien téren mint két eszköz akkor inkább veszek egy routert a modem mellé...
-
Kroni1
veterán
Na hát beszéltem a UPC-vel és nem sikerült kialkudnom h kapjak egy ilyen Cisco-t. havi 600ft-ot akartak kérni érte, mert már 1 éve 50megás netem van és nem most fizetek elő, vagy váltok 25-ösről mondjuk.. Pusztán a kényelmi okokból akartam ilyet, h ne legyen két eszköz, mondtam is h kifizetek minden további nélkül akár 5-6e ft telepítési dijat is, de nem, csak havidijért, mert én már régi előfizető vagyok!
Hát amint lejár a szerződésem nyáron már nem is leszek régi előfizető se, ha ilyen rendesek.. -
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Most készülök egy ilyen Cisco-t igényelni a UPC-nél 50-es nettel. Olvasgattam a topicot, h voltak vele problémák sok embernél. Valaki össze tudná foglalni, hogy esetleg amit most hozok majd el a UPC-től azon már friss FW van-e és működni fog-e tökéletesen, vagy ugyanúgy lesz egy csomó beállítás amivel majd tökölnöm kell?! Wifi jelerősség nem gond, csak egy 1+fél szobás panelben kéne jel. A legfontosabb a fagyásmentes megbízható működés lenne, meg az hogy (mivel multiplayer játékra is használnám kábelen) a pingje jó legyen. Szerintetek merjek ilyet kérni vagy ezen célokra inkább sima UPC modem és vegyek egy routert mellé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged