Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bladegery
senior tag
Én ugyan t-s vagyok, de ha jól nézem akkor most csak ki kellene választanod a meglévő maccímet és le "submitelni", utána szerintem jó lenne, de lehet hogy hülyeséget mondok. ja és mac címet szerintem nem szokás publikus fórumon postolni.
#1743) Ramito
: Jelszó csere: Wireless/Wireless Scurity
Wifire csatlakozó eszközök listája: Wireless/Mac Filter/Wireless Client list -
Criton
veterán
Akkor nem értettem a kérdésedet, ha többen mondják, hogy jó akkor legyen a 3925.
Nekem ingyen adja a UPC a 3925-öt nem vagyok vele megelégedve, ugyanakkor a T-s 3925-el semmi bajom nem volt, a WiFi-el sem. Szóval nem azt mondom, hogy a 3925 rossz, de amit a UPC nekem adott, avval nem vagyok megelégedve. -
stopperos
senior tag
Leírtam korábban, de a lényeg: Gyenge a processzor és gyorsan megtelik a NAT tábla, tehát érzékeny a kapcsolatok számára. Lehet torrentezni rajta, csak nem 300 kapcsolattal, meg uT protokollal, meg hasonlókkal. 50 kapcsolattal pl biztos repeszteni fog.
Ha nincs szükséged telefonra és IP tévére, akkor maradj a régi összeállításodnál. Én rossz véleménnyel vagyok róla, mondjuk nálunk a koliba nem átlagos a felhasználás, de még egy ADSL2+ is stabilabb volt ennél (az volt korábban). A külön (és csak) kábelmodemes eszközök sokkal jobbak.
Cáfolatokat elfogadok, mert böngészésre és pár dolog letöltésére teljesen jó. De ha VPN és SSH kell, akkor felejtős.
-
Kroni1
veterán
Na hát beszéltem a UPC-vel és nem sikerült kialkudnom h kapjak egy ilyen Cisco-t. havi 600ft-ot akartak kérni érte, mert már 1 éve 50megás netem van és nem most fizetek elő, vagy váltok 25-ösről mondjuk.. Pusztán a kényelmi okokból akartam ilyet, h ne legyen két eszköz, mondtam is h kifizetek minden további nélkül akár 5-6e ft telepítési dijat is, de nem, csak havidijért, mert én már régi előfizető vagyok!
Hát amint lejár a szerződésem nyáron már nem is leszek régi előfizető se, ha ilyen rendesek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged