Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
Leírtam korábban, de a lényeg: Gyenge a processzor és gyorsan megtelik a NAT tábla, tehát érzékeny a kapcsolatok számára. Lehet torrentezni rajta, csak nem 300 kapcsolattal, meg uT protokollal, meg hasonlókkal. 50 kapcsolattal pl biztos repeszteni fog.
Ha nincs szükséged telefonra és IP tévére, akkor maradj a régi összeállításodnál. Én rossz véleménnyel vagyok róla, mondjuk nálunk a koliba nem átlagos a felhasználás, de még egy ADSL2+ is stabilabb volt ennél (az volt korábban). A külön (és csak) kábelmodemes eszközök sokkal jobbak.
Cáfolatokat elfogadok, mert böngészésre és pár dolog letöltésére teljesen jó. De ha VPN és SSH kell, akkor felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő