- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp@rtan
senior tag
2 hete folyamatosan a hálózatot buzerálom, minden jól van beállítva. Most úgy tűnik meg, de egy másik router wifijével, ami switchként működik. Amúgy nem csak nálam van ez a probléma: [link]
Most így van: Cisco HGW->TP-Link switch->Asus RT-N13U lanjába, DHCP off, Cisco 192.168.0.1, az Asus 192.168.0.2. IP-ket a Cisco osztogat, Asuson keresztül is. Az Asus wifijét használom, így mennek a DLNA és egyéb cuccok is, csak valamiért kicsit lassabb a wifi.
Szolgáltató eszközét nem szívesen hackelném, IPTV lehet menne úgy is, mert az Asusnak van valami IPTV-s beállítása.
-
sp@rtan
senior tag
Egy ilyen "csodára" van kötve egy Asus RT-N13u DDWRT-vel, switchnek beállítva. Minden az Asusra van kötve. Viszont az Asuson wifin a 15 Mb helyett 1-2 jön, kábelen stabilan jön a 15. Ilyennel találkozott már valaki?
-
sp@rtan
senior tag
Igaz másképp, de sikerült belőni a hálózatot, köszi a segítséget!
Még egy kérdésem lenne, amiben nem vagyok biztos hogy a cisco hibája, de azért megkérdezem.
Van egy biztonsági kamera rákötve a hálózatra, szépen ki is megy a hálóról, dyn-es dns-sel működik is. De amikor belépnék, akkor dob egy olyan hibát hogy connect failed. Ebben az az érdekes, hogy a saját hálózaton se enged be dns-sel, viszont ha az ip-t beírom akkor be tudok lépni.. Ez mi lehet? -
sp@rtan
senior tag
Az mi, hogyha kikapcsolom a gépemet (egyetlen gép, ami erre van kötve kábellel, többi cuccot egy Asus N13u intézi, mert azon van valami beállítási lehetőség..
) akkor meghal az egész modem, világít mint a karácsonyfa, de se net se hálózat...
Másik problémám, hogy Asus-t nem tudom elérni a Ciscoról. Cisco ugye 192.168.0.1-re jön be, az Asus be van állítva 192.168.0.2-re, internet van rajta, de nem tudom behozni az admin felületet..
Plusz, az Asus hálózata gyakran döglődik, internet csomószor nincs, napi 3-4x újra kell indítani emiatt a Ciscot. És az USB sem működik, sima üres pendriveot bedugok, ugyanúgy halott az egész, mint az első bekezdésben. Mondjuk nem is tudom, hogy használható-e az USB vagy csak szervíz..Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest