- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
KubanitoS #4413 üzenetére
Ha esetleg valakit érdekelne az volt a probléma, hogy a switch beállítós leírásban a Cisco ip cím kiosztását át kellett írni 0.10-ről 0.100-ra.
Ezt valamiért nem szerette a T-s IPTV fő vevőegység és feltehetőleg ezért szakadt meg a kapcsolat vele folyamatosan. Jó két hete visszaraktam 0.10-ra a kezdő ip címet, azóta nem szakadt meg egyszer sem a tv adás.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Már jártam itt korábban, amikor is segítségetekkel sikeresen be tudtam állítani a helyi hálózatom.
A következő a probléma: mióta beállítottam a dolgokat a fő telekomos IPTV vevő egység elég sűrűn nem hajlandó elindulni. Nem tud kapcsolódni a hálózathoz, mivel nem kap IP címet. Minden más tökéletesen működik. A hálózaton három darab IPTV vevő egység van, a két alegység problémamentesen üzemel.
Berakok ide két képet miként van beállítva a két router.
Nem vagyok nagy szakértője a témának, így tanácstalan vagyok mit kellene csinálni. Szerintem IP cím ütközés lehet és azért nem tud csatlakozni a fő egység. De akkor meg miért megy egy ideig? Egy-egy modemrestart meg szokta oldani a problémát.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Gubek-Einste #4397 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Cisco T-s routerem van. IPTV szolgáltatásom is van az előfizetésemben. A router 4 portja a következőképp van használva: az első három IPTV-nek van használva.
A negyedik portba szeretnék egy Belkin routert csatlakoztatni, hogy aztán erre mehessen két asztali gép. Jelenleg elég problémás a dolog, összeakadozik a két router, DNS errorokat kapok, youtube nem töltődik be stb stb...
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a témában, ezért itt érdeklődnék, hogy mit is kellene pontosan a két router esetében átállítanom, hogy rendesen működjön a kapcsolódás?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest