- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- 

wmati addikt Tudom  pont ugyan ez volt velem is decemberben nálunk akkor 5 munka napon át csinálták végül cmts ben kártyát cseréltek egyik éjszaka ami megoldotta a dolgot érdekes módon akkor lett rend amikor vezetőségi vissza hívást kértem. T dolga megcsinálni ezt. Másnál nem tudod van ilyen gond ? pont ugyan ez volt velem is decemberben nálunk akkor 5 munka napon át csinálták végül cmts ben kártyát cseréltek egyik éjszaka ami megoldotta a dolgot érdekes módon akkor lett rend amikor vezetőségi vissza hívást kértem. T dolga megcsinálni ezt. Másnál nem tudod van ilyen gond ?Az valószínűleg optikai gerinc azt nem kötik be, ahhoz hogy optikád legyen kell közelbe lennie egy kis központnak, meg koax és optika hálózat nem szoktak egymás mellett üzemeltetni 
- 

wmati addikt Szép itt csak hiba van ugyan ezt volt nálunk is decemberben kitalálom ds vagy us led pirosan világít ez nem modem hiba T hálózatán van gond egy hibás erősítő lézer vagy CMTS szinte biztos hogy több előfizetőt érint 
 Verd asztalt t nél kérj vezetőségi vissza hívást ez nálam mindig segítMilyen internet csomag ? iptv van vagy elérhető ? 
- 

wmati addikt Pont lényeg maradt le  nálam így néz ki nálam így néz kiDownstream Channels 
 Power Level: Signal to Noise Ratio:
 Channel 1: 0.2 dBmV 40.7 dB
 Channel 2: 0.4 dBmV 40.8 dB
 Channel 3: -0.6 dBmV 40.3 dB
 Channel 4: -0.4 dBmV 40.2 dB
 Channel 5: -3.7 dBmV 40.7 dB
 Channel 6: -4.1 dBmV 40.2 dB
 Channel 7: -4.1 dBmV 40.5 dB
 Channel 8: -4.0 dBmV 40.3 dBUpstream Channels 
 Power Level:
 Channel 1: 45.2 dBmV
 Channel 2: 0.0 dBmV
 Channel 3: 0.0 dBmV
 Channel 4: 0.0 dBmVilyesmi adatok ra vagyok kíváncsi, arra gondoltam hogy koax kábel megy el van osztva ha igen mivel ilyenek 
- 

szia, van/lehet némi új szaga, illetve melegedhet is, de nem forróra, viszont ha szagra és/vagy hőmérsékletre szélsőségesen eltér az üzemitől, akkor az már probléma. 
 érdemes élére állítani, és úgy működjön, hogy mind a két oldalán legyen bőséges hely, és a levegő szabadon áramolhasson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- Szemüveges topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

érdekes lehet
 érdekes lehet