- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmati
addikt
válasz
Gubek-Einste #2425 üzenetére
Ha van voca még akkor is kérhetsz sima modemet a T nél. Az hogy van e még az jó kérdés.
-
wmati
addikt
válasz
Gubek-Einste #2365 üzenetére
Iptv dobozok is abból a tartományból kapnak ip mint a többi eszköz 192.168.0.*
-
-
wmati
addikt
válasz
stopperos #2178 üzenetére
Első indítás teljesen más mintha már évek óta menne,első indítás is csak azért tart olyan sokáig mert keresi a modem a megfelelő csatornát és egyesével megy végig, hosszabb leállás után pl egy nap esetek többségében még új ip sem kapsz hanem vissza osztja a rendszer a régit. De mint fentebb írtam fw frissítés T emberkék küldik amikor ez megvan modem újra indul és kész.
-
wmati
addikt
válasz
Gubek-Einste #2172 üzenetére
Lakás függő, nálunk se elég a Cisco
-
wmati
addikt
-
wmati
addikt
Szerintem mennie kéne, de kérdezd meg szerintem UPC Magyarország Kft topicban
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2089 üzenetére
Egy darabig rend lesz
bár ki tudja mi lesz ha befejezik a fw tesztet és terítik a véglegest
-
wmati
addikt
válasz
norgetroll #2070 üzenetére
Ez az eszköz ilyen, nem lehet sehol "erősebre "állítani" ha van rá mód próbáld meg másik helyre átrakni. De egy saját router -el biztos erősebb wifi lesz. Mondjuk nagyban függ attól is hol használják
-
wmati
addikt
válasz
pvt.peter #2068 üzenetére
-Ciscon találsz egy link feliratú ledet ami zölden szokott világítani/villogni ha az egyáltalán nem világít akkor ki van kapcsolva a Wifi
-Cisco nem fogja megjeleníteni az eszköznevet sajnos sehol csak a mac addrres-t és ip cím alapján lehet
beazonosítani mi micsoda.-Nem árt a Ciscon a Security/Firewall menüben a SPI Firewall Protection: low ra állítani ez a cisco tűzfala nem kell erősebre mert attól általában akadni szokott az iptv és a Block Anonymous Internet Requests meg bepiálni
-
wmati
addikt
válasz
pvt.peter #2062 üzenetére
- Nem számít
-kézzel fix ip kell adnod minden eszköznek mac adress szerint
-Ha belépsz a Ciscoba Setup/lan setup/ Pre-assigned DHCP IP Addresses menüben adhatsz fix ip úgy hogy közben megmaradjon a dhcp server. Mondjuk nekem nem mindig működik
-Saját routeredben átírod másra a ip címet amin el tudod érni
-kikapcsolod a saját routeredben a dhcp-t és minent a lan csatira dugsz elég sokk problémádat megoldod és csak a Ciscon kell állítgatni a dolgokat
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2056 üzenetére
Teljesen mindegy mit csinálsz ha ki küldik a hibás FW az meg fog érkezni illetve rendszer néha újra szinkronizálja a kapcsolatot szóval sajnos nem lehet kivédeni sehogy
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2043 üzenetére
Sajnos új FW nem működik jól ezek szerint a meglévő hálózattal vagy nagyon gyorsan terítenie kéne a Telekomnak egy új fw vagy CMTS ben megoldani ezt a gondot
Ui: Valaki próbálta azt hogy lead hiba jegyet és ha érdemben nem történik semmi akkor vezetőségi vissza hívást kér
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2034 üzenetére
1422, nem tudom ingyenes e
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2032 üzenetére
Tess
"A Szuperszerviz diszpécserei éjjel-nappal (0-tól 24 óráig) várják hívását. Szakértőink távoli online és helyszíni szolgáltatások keretében munkanapokon 08-tól 22 óráig, hétvégén 10-től 18 óráig állnak rendelkezésére."
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2030 üzenetére
Én sem tudom mert már nincs ilyen csomag, amúgy próbáld meg nyugodtan a szuperszerviz ha nem oldják meg nem kell fizetned
Ahogy nézem mindenki Győri akinél van ez a hiba
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2027 üzenetére
Mi van itt ?
egyre több ilyen hibáról olvasok, nem vagytok szomszédok vagy ilyesmi ?
Test FW elméletileg lehetnek hibák, halottam olyat is test fw nem szereti a CMTSSzuperszerviz megér egy próbát azzal hirdetik magukat hogy csak akkor kell fizetned hogy ha sikerült megoldani a hibát illetve ha megfelelő internet csomagod van akkor egy kiszállás ingyenes
-
wmati
addikt
válasz
cornel1984 #2024 üzenetére
Ha aktuális még 18 * 15 * 5
-
wmati
addikt
válasz
sagesz93 #2019 üzenetére
Ha ezen eszközön csak internet van és nincs rajta iptv vagy telefon akkor kaphatsz egy sima D-link modemet, Sajnos ez valami olyan hiba amit az új Fw okoz. Hiba bejelentést mindenképpen megér ez , szerelő nem tud mit csinálni akkor max egy megkérheted hogy rakja vissza a régi FW
-
wmati
addikt
válasz
sagesz93 #2015 üzenetére
Hali
Kitalálom T-home internet van, ha az akkor igen ismert hiba http://192.168.0.1/ címet ha megnyitod mi a Firmware Name ?
-
wmati
addikt
válasz
aibkaresz #1972 üzenetére
T-home os cisco epc 3925 kaptak egy frissítést aminek ez a neve epc3925-E15-12-v302r125555-130315c-MYR-TEST.bin ezen a címen tudod ellenőrizni http://192.168.0.1/
Am jobb tippem nincs annál a linknél
-
-
wmati
addikt
válasz
reaperthecho #1899 üzenetére
Cisco nem fos világmárka attól mert nálad nem működik vagy nem tudod kezelni az a te bajod már bocs.
Erre a Ciscora úgy tudsz routert kötni hogy saját routereden kikapcsolod a dhcp servert és lan porta csatlakoztatod a Ciscoból jövő kábelt. Mit takar nálad az hogy nincs internet ? nem csatlakozik Cisco hálózatra vagy megszakad simán nincs internet stb ? ha csatlakozol a ciscora közvetlenül és böngészőbe beírod 192.168.0.1 milyen adatokat látsz ?(#1900) stopperos ilyenkor inteligens switch- nek nevezzük
-
wmati
addikt
válasz
boroskarcsi #1896 üzenetére
Ilyen hibáról nem halottam még tény hogy egy test szoftver van fent a Ciscon ami okozhat meglepetéseket, de én inkább tp-linket nézném meg lhet nem bírja a terhelést esetleg egy hibás utp kábel bár utóbbi annyira nem hiszem
-
wmati
addikt
válasz
boroskarcsi #1894 üzenetére
Hard reset et próbáltál már ?
-
wmati
addikt
Tudom
pont ugyan ez volt velem is decemberben nálunk akkor 5 munka napon át csinálták végül cmts ben kártyát cseréltek egyik éjszaka ami megoldotta a dolgot érdekes módon akkor lett rend amikor vezetőségi vissza hívást kértem. T dolga megcsinálni ezt. Másnál nem tudod van ilyen gond ?
Az valószínűleg optikai gerinc azt nem kötik be, ahhoz hogy optikád legyen kell közelbe lennie egy kis központnak, meg koax és optika hálózat nem szoktak egymás mellett üzemeltetni
-
wmati
addikt
Szép itt csak hiba van ugyan ezt volt nálunk is decemberben kitalálom ds vagy us led pirosan világít ez nem modem hiba T hálózatán van gond egy hibás erősítő lézer vagy CMTS szinte biztos hogy több előfizetőt érint
Verd asztalt t nél kérj vezetőségi vissza hívást ez nálam mindig segítMilyen internet csomag ? iptv van vagy elérhető ?
-
wmati
addikt
Pont lényeg maradt le
nálam így néz ki
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 0.2 dBmV 40.7 dB
Channel 2: 0.4 dBmV 40.8 dB
Channel 3: -0.6 dBmV 40.3 dB
Channel 4: -0.4 dBmV 40.2 dB
Channel 5: -3.7 dBmV 40.7 dB
Channel 6: -4.1 dBmV 40.2 dB
Channel 7: -4.1 dBmV 40.5 dB
Channel 8: -4.0 dBmV 40.3 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 45.2 dBmV
Channel 2: 0.0 dBmV
Channel 3: 0.0 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmVilyesmi adatok ra vagyok kíváncsi, arra gondoltam hogy koax kábel megy el van osztva ha igen mivel ilyenek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Micro Four Thirds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- E-roller topik
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest