- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Addel
senior tag
Évek óta CIS-t használtam, most épp Kaspersky IS van fent (6havi promo) és az az igazság, hogy átlag napi szinten ez is ugyan annyit kínozza az SSD-mint a CIS tette, sőt míg ki nem kapcsoltam az idle scant addig 3* annyit írt/nap az SSD-re. CIS-nél sokat csökkentett az íráson, hogy kikapcsoltam blattida tanácsára a tömörített fájlok kitömörítését az összes vizsgálat esetében.
-
Addel
senior tag
válasz
olivera88 #9804 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy akkor ír sokat, ha tömörített fájlokat vizsgál és azokat kitömöríti temp-be, emiatt nálam az ütemezés ki is van kapcsolva, mert egy teljes vizsgálatnál ~25-30GB ír az SSD-re.
Mondjuk azt jobb lenne ilyenkor, ha rendelkezésre áll elég memória(mint pl. nálam 16GB), csak abban dolgozna, de majd egyszer talán eljutunk ide is. -
Addel
senior tag
Sziasztok, tudja valaki, hogy az mitől lehet hogy a CIS rendesen elindul (néztem feladatkezelőben), de a system tray-n nem mindig jelenik meg az ikonja ?
-
Addel
senior tag
Szisztok
Ideírom háta valaki belefut ugyanebbe a problémába.
Comodo tűzfal+NFS (Network File System) az istennek se akart menni, akármit állítgattam, de végül csak rájöttem.
A tűzfal beállításoknál Advanced fülön "Block Fragmented IP datagrams" (Töredezett IP adatfolyam tiltása) kikapcsolása megoldotta a problémám. Igy már nem blokkolja a tűzfal az NFS forgalmat. -
Addel
senior tag
Sziasztok.
A Comodo Internet Security antivírus része mennyire számít megbízhatónak, nem találtam egyetlen tesztet se amiben szerepelne ?
Menyire fogja jobban vagy kevésbé a gépet mondjuk egy avirához vagy nod32-hőz képest ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Óra topik
- Robotporszívók
- Milyen házat vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő