- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Addel
senior tag
Évek óta CIS-t használtam, most épp Kaspersky IS van fent (6havi promo) és az az igazság, hogy átlag napi szinten ez is ugyan annyit kínozza az SSD-mint a CIS tette, sőt míg ki nem kapcsoltam az idle scant addig 3* annyit írt/nap az SSD-re. CIS-nél sokat csökkentett az íráson, hogy kikapcsoltam blattida tanácsára a tömörített fájlok kitömörítését az összes vizsgálat esetében.
-
Addel
senior tag
válasz
olivera88 #9804 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy akkor ír sokat, ha tömörített fájlokat vizsgál és azokat kitömöríti temp-be, emiatt nálam az ütemezés ki is van kapcsolva, mert egy teljes vizsgálatnál ~25-30GB ír az SSD-re.
Mondjuk azt jobb lenne ilyenkor, ha rendelkezésre áll elég memória(mint pl. nálam 16GB), csak abban dolgozna, de majd egyszer talán eljutunk ide is. -
Addel
senior tag
Sziasztok, tudja valaki, hogy az mitől lehet hogy a CIS rendesen elindul (néztem feladatkezelőben), de a system tray-n nem mindig jelenik meg az ikonja ?
-
Addel
senior tag
Szisztok
Ideírom háta valaki belefut ugyanebbe a problémába.
Comodo tűzfal+NFS (Network File System) az istennek se akart menni, akármit állítgattam, de végül csak rájöttem.
A tűzfal beállításoknál Advanced fülön "Block Fragmented IP datagrams" (Töredezett IP adatfolyam tiltása) kikapcsolása megoldotta a problémám. Igy már nem blokkolja a tűzfal az NFS forgalmat. -
Addel
senior tag
Sziasztok.
A Comodo Internet Security antivírus része mennyire számít megbízhatónak, nem találtam egyetlen tesztet se amiben szerepelne ?
Menyire fogja jobban vagy kevésbé a gépet mondjuk egy avirához vagy nod32-hőz képest ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest