- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
- Huawei P30 - kell ennél több?
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeman59
csendes tag
válasz
blattida #6846 üzenetére
ja régen regisztráltam már a comodo forumra, de elfelejtettem milyen e-maillal, és jelszóval, nem tudok oda segítséget kapni,. elérni Arkangyalt, mivel nincs semmilyen lehetősé, próbáltam amit engedett az oldal, HA TUDSZ EBBEN IS KÉNE VALAMI MEGOLDÁS ! Hova küldjem azt e mail címeket ,esetleg jelszót Neked ???
freeman59 -
-
freeman59
csendes tag
-
freeman59
csendes tag
Sziasztok ! Új vok, segítség kellene a Comodo törlése után marad valami fent, mert újra szeretném telepíteni, de nem engedi a rendszer, ki írja, már telepítve van, uninstal, Igen, de nem csinál semmit, nem szeretném a windows újra rakni, MIT KÉNE TENNI ???
Köszi Freeman59
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest