- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ge_Og
csendes tag
Igen. FSIS=F-Secure IS 2011
Én is kérdeznék valamit, bár nem ennek a a topiknak témájába vág teljesen.
Ma délelőtt kétszer is feldobta az F-Secure IS tűzfala azt a figyelmeztetést, hogy IP fragmentation attack és a támadó számítógép 60 percre letiltva. Megnéztem és mindkétszer valami japán IP cím volt a letiltott.
Tudja valaki, hogy ez az IP fragmentation attack üzenet mit jelent?
Előtte, amíg ESS használtam, sosem volt ilyen figyelmeztetésem még. -
Ge_Og
csendes tag
Szia!
Nálam is ilyen eredmény jött ki még anno, amikor régebben időnként megnéztem ESS alatt.
Azóta nem nagyon foglalkoztam vele, de most eszembe juttattad és FSIS mellett újra megnéztem. Ez lett az eredmény. Kép. Nem állítottam be semmit sem pluszban a FSIS tűfalában, minden beállítása úgy van ahogyan feltelepült. -
Ge_Og
csendes tag
Szia!
Köszi a gyors választ.
A kevesebb gépigény számomra már nagyon jó esély, hogy felkerül a gépre. A tűzfaláról próbáltam vissza olvasni, hogy mit és hol kell állítani de nem igazán tiszta és ahhoz látnom is kellene a programot. Úgy gondolom, hogy a telepítés után hagyom azokon a beállításokon amiken feltelepül és majd meglátom. Annyira vészes nem lehet, hogy ne találjam ki mit kell döntenem, ha majd kérdez.
Azt nem tudod esetleg, hogy ez a DACS mit jelent és mikor kerül bele a CIS-be?
-
Ge_Og
csendes tag
Sziasztok!
Első sorban blattida felé tenném fel a kérdést, de természetesen bárki segíthet, aki tud.
Van egy 4 éves laptopom (Win XP/SP3). Nem valami bika a gép.Mobile AMD Sempron Processor 3100+ 787 MHZ és 1 GB RAM mellé.
Ezen jelenleg ESS-t használok. Nagyon gyorsan betölt a Windows és észrevétlenül fut az ESS is, nem veszek észre lassulást sem a telepített programok használatánál, sem pedig a web böngészéskor.
Hamarosan, másfél hónap múlva, lejár az ESS 2 éves előfizetésem és úgy döntöttem, hogy nem hosszabbítom meg. Valami ingyenes és komplett védelmi csomag érdekelne és ezért döntöttem több lehetséges alternatíva közül (előzetesen) a CIS mellett, hogy majd arra cserélem az ESS-t.
Kérdésem az lenne, hogy mekkora a gépigénye, elég-e neki ez amim van? Nem fogja-e majd a gépet és ugyan olyan gyorsan tölt-e be mint az ESS ?
Bár a CIS tűzfala (nekem) túl sokat is tud és eddig az én szintemen ESS fala bőven elég volt.
Bocsi a kicsit láma kérdésekért de nem akarom leszedni csak azért az ESS-t, hogy kipróbáljam a CIS-t néhány napig és utána tegyem is vissza. Meg szeretném várni amíg leketyeg a liszensz visszalévő ideje.Köszi szépen a válaszokat előre is, mindenkitől.
-
Ge_Og
csendes tag
Innen már az új, 5.3-as jön le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest