- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Danel
csendes tag
válasz
blattida #4645 üzenetére
Szia blattida!
Én valamikor a tavasz elején próbálkoztam a CIS-el, a komplett csomaggal. Feltelepülni feltelepült ugyan de utána számítógép következő bekapcsolásakor egy piros ablakot dobott fel, hogy a Comodo Internet Security inicializálása (ez nem tudom mit jelenthetett neki?) nem sikerült. Comodo ikonja az óra mellett szürke volt. Hiába a többszöri restart, nem változott. Annyi az előzménye és ha ez hiba (bár a többi AV-nél sosem volt hivatkozás rá), hogy előtte úgy másfél évvel lett újrahúzva a WIndows XP (azóta sem kellett) és attól kezdve egyes egyedül csak az ESS volt fent a Comodoig. ESS-t a Comodo előtt Revoval szedtem le és futtattam utána még a gyári ESET eltávolítóját, (kis DOS-os fekete ablakkal) amit csökkentett módban kell futtatni. Tehát nem mondható, hogy agyon lett volna szennyezve a gépem és mégis volt valami bibi.
-
R.Danel
csendes tag
válasz
R.Danel #4537 üzenetére
Bocsi még egy kérdés ami lemaradt az előbb. Ez a tűzfal mennyire fogná jobban az ESS-hez képest a gépet, mert nem egy erőgép az enyém. ESS mellett nagyon gyors volt a Windows XP betöltődése és észre sem lehetett venni utána sem, hogy ott van a háttérben.
Köszi a válaszokat.
vv5204
Szia és köszi a gyors választ. Nem nem használok fájlcserélőt. Mezei átlagos user vagyok, pontosabban fogalmazva az, aki majd használná ezt a gépet ezzel a védelemmel. -
R.Danel
csendes tag
Sziasztok!
ESS-t használok de gondoltam lecserélem NOD32-re és a Comodo tűzfalra.
Kérdésem az lenne, hogy így ezzel a felállással megy-e a NOD32 a Comodo fala mellett? Ha valaki már próbálta ezt a párosítást akkor beírhatná ide nekem a tapasztalatát. Köszike előre is.
Még egy kérdésem lenne. Elég ha alap beállításokon hagyom a Comodó tűzfalát, vagy kell szigorítanom rajta és ha igen akkor mit kell beállítanom? Egy átlagos felhasználó számára. Bocsi a kérdésért de eddig még sosem használtam ezt a tűzfalat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Wise (ex-TransferWise)
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest