- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetete
csendes tag
A Comodo Securitynél kivettem a vírusirtót, mellé feltettem az Avast 4.8 pof-ot, megelőző védelem be van kapcsolva Emellé feltehető kémprogramkereső, ha igen mi lenne jó választás?Pl. a SuperAntispyware vagy valami más?
Szóval levettem a kémprogi Avira Security telepíthető mellé, tűzfal nélkül (mert benne van a kémprogi kereső és víruskereső)?
Nem fognak egymással veszekedni?
-
Tetete
csendes tag
válasz
blattida #1017 üzenetére
A tűzfalhoz nincs, csak az Internet Securityhez.Ami feltelepíthető magyarul, csak utána le kell venni, a defenzív védelmet (hogy össze ne akadjon pl. az avasttal (aminek Web védelme van), a securityt és az antivírust.
A magyarítás itt találod meg és a telepítés módját:
-
Tetete
csendes tag
A CIS-t használom Tűzfalnak, mert csak ehhez van meg a magyarítás, a többit leállítottam. Jó hozzá az Avast, de kell hozzá keresőnek (portable) kémprogi kergető. Nekem bevált a Spyware Terminátor (két trójait megtalált, amit a A SuperAntiSpyware és az ad-aware sem talált meg: sőt az Avast sem kergetett rá, pedig belassult rendesen).
Szóval jó a CIS tűzfalnak, hozzá a magyarítás.
-
Tetete
csendes tag
A CIS magyarításában nem tud valaki segíteni, állólag van már, csak manuálisan kell telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest