- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
Megint jött egy frissítés, 5.5.195786.1383.
-
T_Stark
őstag
válasz
ErosenZold #5659 üzenetére
Ilyet már nálam is csinált hogy "elfelejti" kitenni. De ha az asztalon rákattintok az ikonjára és megnyitom, akkor már kitette az óra mellé is.
-
T_Stark
őstag
Erre senkinek semmi ötlete nincs?
Azóta már újratelepítettem a gépet, Win7 Home Premium x64 van fent, a CIS-t felraktam megint ugyanúgy alapbeállításokkal, vírusírtó nélkül, mert az avast 5 free-t használom, de ugyanaz a hiba megvan most is
Állandóan 25-30%on eszi a CPU-t, másnál is van ilyen? Mitől lehet? -
T_Stark
őstag
Üdv!
Feltettem a Comodot, de csak a tűzfal és a defense+ részét, vírusírtó nélkül.
Minden alap beállításon van, és az a bajom vele hogy folyamatosan csinál valamit a háttérben, feladatkezelőben megnéztem és azt veszem észre hogy állandóan 25-30%on terheli a 4 magos Quad procimat a cfp.exe, meg a vinyó is állandóan dolgozik miatta. Van hogy abbahagyja pár másodpercre aztán kezdi megint...
Fogalmam sincs mit csinálhat állandóan de ha ez így megy tovább törlöm... Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest