- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
Megint jött egy frissítés, 5.5.195786.1383.
-
T_Stark
őstag
válasz
ErosenZold #5659 üzenetére
Ilyet már nálam is csinált hogy "elfelejti" kitenni. De ha az asztalon rákattintok az ikonjára és megnyitom, akkor már kitette az óra mellé is.
-
T_Stark
őstag
Erre senkinek semmi ötlete nincs?
Azóta már újratelepítettem a gépet, Win7 Home Premium x64 van fent, a CIS-t felraktam megint ugyanúgy alapbeállításokkal, vírusírtó nélkül, mert az avast 5 free-t használom, de ugyanaz a hiba megvan most is
Állandóan 25-30%on eszi a CPU-t, másnál is van ilyen? Mitől lehet? -
T_Stark
őstag
Üdv!
Feltettem a Comodot, de csak a tűzfal és a defense+ részét, vírusírtó nélkül.
Minden alap beállításon van, és az a bajom vele hogy folyamatosan csinál valamit a háttérben, feladatkezelőben megnéztem és azt veszem észre hogy állandóan 25-30%on terheli a 4 magos Quad procimat a cfp.exe, meg a vinyó is állandóan dolgozik miatta. Van hogy abbahagyja pár másodpercre aztán kezdi megint...
Fogalmam sincs mit csinálhat állandóan de ha ez így megy tovább törlöm... Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen autót vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen routert?
- Autós topik
- Autóhifi
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest