-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
Stephan89 #7317 üzenetére
Értem, akkor azokat átállítom, most a tűzfalból én is az újat tettem fel, a 6-os verziót és meg is lepődtem h ez nagyon nem ismerős kezelőfelület az 5.9-hez hasonlítva, de nekem tetszik, és a 6-os verzió legalább nem fogja a netemet sem. Most fennhagyom a firewall-t és amint lesz 6-os magyar akkor felteszem azt, mert most tűzfallal meg MBAM-al elleszek egy kis ideig
-
@matthew@
őstag
válasz
blattida #7315 üzenetére
Értem, az is elég, mert most még csak tesztüzemben tettem fel a Firewall-t h mennyire fogja a netet, viszont olyan gondom van h az svchost.exe-re sokszor felugrál h hová akar csatlakozni, meg az uTorrent.exe is, lehet olyat beállítani h ezeknek engedjen mindent és ne kérdezzen? Max csak akkor ha egy másik svchost.exe próbálna kapcsolatot létesíteni ami nem abban a mappában van?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Ha felteszem a Comodo Firewallt egy gepre de fogja a netet, mert mar volt ra egy masik esetben precedens es letorlom akkor ott nem tortenik semmifele osszeakadas az op endszerben, ugye ez nem olyan mint egymas utan cserelgetni az AV-kat? -
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom CIS feltételén, de olyan gondom lenne h itthon egy másik gépen Comodo Firewall van és ott a 120-as netet nagyon lassítja, mert csak 60-70MB-al jön ez másnál is előfordult vagy lehet h csak vmit át kéne állítanom benne, csak ez tart vissza attól h megpróbálja a CIS-t használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest