- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Visormail #9684 üzenetére
Érdemes az auto sandboxot úgy használni, hogy a hips is aktív mellette, mert akkor nem hízik meg a vritual root mappa.
Közben láttam, hogy sikerült megtalálni az ürítést és a gépet is újraindítottad. Ha dokumentumokat is sandboxba mentesz, az annyira nem jó megoldás, ilyen esetben érdemes a megosztott területet (mappát) használni, mert onnan nem vész el semmi, csak akkor, ha manuálisan törlöd.
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #9684 üzenetére
Megtaláltam itt az újraindítást:
you can safely delete this directory or just from the Main GUI select Tasks > Sandbox Tasks and click on "Reset Sandbox"Persze nyugodtan törölhető, csak tudnám hova lettek akkor az asztal dolgai. Tök üres lett, jobb gomb frissítésnél kiírta, hogy nem is létezik az útvonal! Gép újraindítás után ez helyrejött és a parancsikonok is visszajöttek, de a dokumentumok nem! Szerencsére megvoltak máshol is.
-
wilburwalsh
tag
válasz
Visormail #5311 üzenetére
Az svchost.exe felelős a DNS-ért (gépnév - IP cím feloldása) és a DHCP-ért (automatikusan kap a géped IP címet, ha nincs egy fixen beállítva). Le lehetne korlátozni kimenőként is port szinten, de én általánosan ki szoktam engedni. A bejövő kapcsolatokat viszont tiltsd neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest