- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
blattida #9686 üzenetére
Én biztos nem mentek oda. Átlagfelhasználó gépe, az autosandbox a firefoxot virtualizálta, gondolom amikor letöltött valamit látszólag az asztalra, tudta nélkül az se ott volt fizikailag. A vtroot törlés után eltűntek a könyvjelzők is. Úgy emlékszem be van kapcsolva nála a hips is.
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #9684 üzenetére
Megtaláltam itt az újraindítást:
you can safely delete this directory or just from the Main GUI select Tasks > Sandbox Tasks and click on "Reset Sandbox"Persze nyugodtan törölhető, csak tudnám hova lettek akkor az asztal dolgai. Tök üres lett, jobb gomb frissítésnél kiírta, hogy nem is létezik az útvonal! Gép újraindítás után ez helyrejött és a parancsikonok is visszajöttek, de a dokumentumok nem! Szerencsére megvoltak máshol is.
-
Visormail
addikt
Egyik gépen comodo IS legújabb, betelítette az ssd-t a sandbox, 17GB-os vtroot mappa. Hogy a fenébe lehet eltüntetni? Autosandbox kikapcsolásán kívül ami nem segít, semmi más beállítást nem látok, se törlésre, se teljes kikapcsolásra, se méretkorlátozásra.
Megpróbáltam kitörölni és néhány fájlt engedett, erre eltűnt az asztalról minden. Mi a franc köze van a rendes rendszerhez a virtuális tárolt szutykának???
-
Visormail
addikt
Ezt én is írtam pár hónapja [link]
Más, visszatérve a comodo dns témára voltak akik mondták hogy lassú volt náluk és a norton dns-re álltak át azzal minden rendben volt.
Most végeztem egy kis tesztet a namebench programmal, beírtam hogy vegye bele a tesztbe még a norton (A security) 198.153.192.40 és a comodo 8.26.56.26 dns szervereit is, ezen a mérésen is a comodoé eléggé le van maradva.Mean Response Duration
Fastest Individual Response Duration
-
Visormail
addikt
Az ingyenes antivírusban továbbra sincsenek még kapcsolók a silent installhoz?
-
Visormail
addikt
válasz
Razim K. #6467 üzenetére
Meg a virustotal eredmény is érdekes ahol csak a comodo jelez nem? Ezen kívül 2 fájlra is ugrott még egyébként amik gyári oldalról való driverek részei, szóval úgy van ahogy blattida is mondta elég sok a hamis találat. Mondjuk nem állítottam át a védelmeket extrém szintekre eléggé alapon van minden.
(#6465) blattida: kivéve amikor nem, mint említettem ennél pont kiírta hogy nem lehetséges a hamis találat bejelentése.
-
Visormail
addikt
Na hát ez csodás hogy a friss telepítésű windowson a Comodo IS rendszerfájlokat akar kiirtani amik csak őszerinte vírusosak.
C:\WINDOWS\system32\netsetup.exe |Unsfx|WinXPChk.exe Suspicious@#3jcavv3wkn6hx
Kiirtás uátn egyből szól a windows fájlvédelem hogy kéri az xp telepítő lemezt, arról visszamásolja ha azt újra ellenőrzöm akkor megint azt mondja hogy magas veszélyességű. Még Plusz azt is mondja hogy a téves riasztás jelentése nem lehetséges.
virustotal
Kiirtotta a system32 mappából a sistray.exe-t is ami meg a sis videókártya programjához tartozik. -
Visormail
addikt
Miért jelez Hiren cd-n lévő R-Kill.com fájlra hogy UnclassifiedMalware?
http://www.hirensbootcd.org/download/ Hirens.BootCD.13.1.zipMondjuk nem csak ez jelez rá: virustotal
Elméletileg ez pont vírusok ellen készült: http://www.technibble.com/rkill-repair-tool-of-the-week/ a hozzászólásokba azt írják hogy false pozitive jelzésekről van szó.
Vélemény?
-
Visormail
addikt
Tegnap nekem közvetlenül a win indulása után kiadott egy üzenetet hogy a cis hibát okozott akarok e jelentést küldeni. Ez után viszont nem záródott be a cis futott továbbra is, csak mindenre újra rákérdezett (firefox.exe, stb,stb), elfelejtette hogy eddig miket állítottam be megbízhatóra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ARMA Reforger
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Disney+
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Élvezd a maximális játékélményt vadonatúj AMD GAMER Setupunkkal! Rèszletfizetèsi lehetősèg!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest