Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalai
csendes tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Szia! Én is ezzel szívok két régi géppel is, ráadásul más OS alatt, csak a vas a hasonló. Amikor net sem ment a komplett CIS törlés után azt megnézted, hogy a hálózati meghajtónál a COMODO driver törlődött-e? Nálam legalábbis az volt, hogy ugyan minden elképzelhető törlést megtettem (mappák, fájlok és registry szintjén), de először elfelejtettem megnézni a hálózati kártya beállításait. Amint kitöröltem a divert onnan is, legalább a hálózati forgalmat visszakaptam... Sajnos nekem már a 7-es verzió sem telepszik, nézem a procexp-en, hogy símán kilövi magát az installáció során..nincs kedvem log-ot keresgélni,hogy milyen hibával száll el...
-
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
Szia!
Az xp-s gépeden a cis eltávolítását és takarítását ezen leírás szerint csináld, igen nagy valószínűséggel működni fog a dolog.
A frissítéssel általában nincs baj, de előfordulhat, hogy lesz, főleg az előző konfig használata szokott bekavarni.
Hivatalos comodo eltávolító továbbra sincs.
-
válasz
Krystal_s
üzenetére
Én három asztali gépen, és egy laptopon a 7-es verziót egy az egyben engedtem, hogy frissüljön a 8-ra és nem volt semmi gondom vele. A 8.2 is frissítés keretében települt fel, szintén gond nélkül. Igaz win7 van mindegyik gépen.
Szóval nálam működött, de várd meg más mit mond, hogy mit tapasztaltak.
Elvileg ajánlott eltávolítani az előző verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi