- Garmin topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Mobil flották
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Azt, hogy nem szólt semmit, én furcsállom, mivel én most próbaképp visszaraktam a legfrissebb cis-t, letöltöttem ezt az ingyenes konvertert és mindent telepítettem, közben kaptam kismillió értesítést a cis-től, a nagy része a hips-től érkezett, a kisebbik a tűzfaltól, közben volt egy av riasztás is egy pup miatt, pedig nem proaktív módban fut és a d+ is csak biztonságos módban van, az auto sandbox pedig kikapcsolva.
Amúgy az összes telepített program legális, semmi káros dolog nincs közöttük, ezek maximum pup-oknak minősülnek.
Mivel biztonsági szempontból egyik sem problematikus, ezért a comodo nem is nagyon fog szólni miattuk, a pup-okra is csak azért kezd jelezni, mert sokan kérik, felhasználói igény van rá, amúgy a comodo filozófiája szerint ezekkel nem kell(ene) foglalkoznia egy védelmi programnak.daimonion
Nincs kártevő, nincs káros viselkedés, sem trójai vagy egyebek. A 360 helyi virtuális viselkedés elemzője mindössze az adott viselkedés miatt adott egy generikus választ, az ilyen találatokat eleve fenntartással kell kezelni, függetlenül attól, hogy milyen programtól származik. -
daimonion
senior tag
na ja kíváncsiságból Én is feltelepítettem ugye download managert használ leszedett valamit a proginál kiixeltem, hogy nem kell valami speed booster vagy mi kb 4 szer fogadtatta el a szerződési feltételeket aztán meg a 360 IS -em már ugrott is jelzett itt az eredmény ..Heurisztikus volt a risztás
Type:
HEUR/Malware.QVM06.GenDescription:
Trojans often attack through vulnerability, bypassing the system defense to destroy your data. 360 Security Center has detected this file is Trojan.Generic, it is recommended to resolve it immediately.Scan engine:
360 Cloud EngineFile path:
C:\Users\László\AppData\Local\Temp\dlm7EFF.tmp\movtomp4_setup.exeFile fingerprint (MD5):
3e94aa3979e30e82eb613466d6acb5fd
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest