- Külföldi SIM-ek itthon
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #5697 üzenetére
also, tegnap annyira felnyomta az agyam a kis ügynök, hogy az unlocker-el leszedtem egy újraindítás után
onnantól nem tudtam felmenni a netre, hogy elújságoljam
(Thinkpad-->BT-->mobil-->GPRS). meg össze vissza hibaüzeneteket küldözgetett. aztán növesztett magának másikat.az a gond, hogy vidéken vagyok a szüleimnél, napi 10 MB napi keretem ráadásul gprs alapon netezek, úgyhogy se letölteni, se frissíteni nem akarok, de kezd nagyon elegem lenni a comocobol. lehet, mire hazamegyek, már nem is frissítek semmit ('nyuszika, B! a fűnyíródat'), repül a francba. aztán jöhet a nod smart, ami igaz, csak arra jó, hogy az ember megnyugtassa a lelkiismeretét, de legalább nem fogja le a gépet. (mondjuk ezzel a notival amúgy is csak ritkán netezek és akkor se megyek OLYAN helyekre)
de jókat hallottam a norton 2012 és a vipre av/is- ről is... meg a kerio-val is meg voltam elégedve anno.egyébként ez a kis ügynök kinek dolgozik? az av vagy a tűzfal alkalmazza? vagy kettős ügynök? mert akkor a comodonak esetleg csak azt a részét hagynám ki.
meg ami még hiányozni fog a homokozója. annyival jobb, mint a sandboxie, hogy minden programot külön könyvtárba csomagol/futtat, bármit sokkal könnyebb megtalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged