Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida
üzenetére
Sziasztok!
Nem igazán tudom, hogy a clt.exe szabályait honnan kellene kitörölnöm.
Hálás lennék, ha felhomályosítanátok. 
A másik dolog ezzel kapcsolatban, amit még mindig nem értek. Miért ér el akár egyetlen egy ponttal is kevesebbet a CIS a clt teszten akkor, ha be van kapcsolva a sandbox? Nem csak nálam, másoknál is! Most is írtátok nem rég, hogy legalább mennyit kellene úgy elérnie. De miért nem max pontot?
Ja, és egy általa nem ismert fájlt futtatva (akár kártevőt is) miért írja azt a Sandbox, hogy "futtatva mint korlátozás nélküli"? Bárhogy is állítom be.
Üdv.
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida
üzenetére
Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
Ha lesz időm, akkor a szabályokat átnézem. Egyébként a konfig proaktívon van. Elég sokat olvastam korábban a CIS-ről és akkor láttam, hogy valaki javasolta a Sandbox kikapcsolását. Egyébként úgy is védett vagyok, ha ki van kapcsolva a homokozó nem? A D+ ugyanúgy védi a rendszert, nem engedélyezi a módosításokat, legalábbis remélem, mert tegnap kipróbáltam pár kártevőt, persze a D+ kérdéseinél mindig a tilt gombot nyomtam meg.Szerk. A tűzfalat is alapból egyedi házirend módra állítottam a telepítés után.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- EAFC 26
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Windows 11
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Hálás lennék, ha felhomályosítanátok.