Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Trustedre vannak állítva, vagyis mindegyik zöld színű. Globális szabályoknál van még egy ami nem trusted gyárilag. Azt írja hogy Tilt IP be Ettől: IP Bármi Eddig: IP Bármi Ahol a protokoll: Bármi
Direkt amúgy még a bitcometet is hozzáadtam pluszban hogy trustedbe legyen,mert gyárilag sehol nem volt a listába. Adjak hozzá valamilyen saját portot esetleg? Nem tudok már mire gondolni,miért blokkolja le.
Láthatatlan port varázslót meg nem tudom használni, kéri hogy adjam meg ip címem ettől eddig (Kezdő IP, Vég IP). Amúgy más torrent klienseket is blokkol alapból,nincs valami aminél a WAN portot nem tiltaná le?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Láthatatlan port varázslót meg nem tudom használni, kéri hogy adjam meg ip címem ettől eddig (Kezdő IP, Vég IP). Amúgy más torrent klienseket is blokkol alapból,nincs valami aminél a WAN portot nem tiltaná le?