Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Trustedre vannak állítva, vagyis mindegyik zöld színű. Globális szabályoknál van még egy ami nem trusted gyárilag. Azt írja hogy Tilt IP be Ettől: IP Bármi Eddig: IP Bármi Ahol a protokoll: Bármi
Direkt amúgy még a bitcometet is hozzáadtam pluszban hogy trustedbe legyen,mert gyárilag sehol nem volt a listába. Adjak hozzá valamilyen saját portot esetleg? Nem tudok már mire gondolni,miért blokkolja le.Láthatatlan port varázslót meg nem tudom használni, kéri hogy adjam meg ip címem ettől eddig (Kezdő IP, Vég IP). Amúgy más torrent klienseket is blokkol alapból,nincs valami aminél a WAN portot nem tiltaná le?
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Nem olyan régen akadtam erre a nagyon klassz tűzfal és egyben vírusirtó programra a Comodóra. Le is szedtem a legújabb verziót és tökéletesen működik, viszont egy gondom akadt vele. Mikor torrenteznék a Bitcomet programmal, vagy bármi mással, a WAN portot letiltja.
Azt írja nekem a Bitcomet hogy a tűzfal blokkolja, kikapcsolom Comodó tűzfalát rögtön zöldre vált a WAN port és addig nincs is gond míg vissza nem kapcsolom, akkor újra sárgára vált hogy a tűzfal blokkolja. Hogyan tudom engedélyezni a WAn portot a torrent számára a Comodóban?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest