- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Trustedre vannak állítva, vagyis mindegyik zöld színű. Globális szabályoknál van még egy ami nem trusted gyárilag. Azt írja hogy Tilt IP be Ettől: IP Bármi Eddig: IP Bármi Ahol a protokoll: Bármi
Direkt amúgy még a bitcometet is hozzáadtam pluszban hogy trustedbe legyen,mert gyárilag sehol nem volt a listába. Adjak hozzá valamilyen saját portot esetleg? Nem tudok már mire gondolni,miért blokkolja le.Láthatatlan port varázslót meg nem tudom használni, kéri hogy adjam meg ip címem ettől eddig (Kezdő IP, Vég IP). Amúgy más torrent klienseket is blokkol alapból,nincs valami aminél a WAN portot nem tiltaná le?
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Nem olyan régen akadtam erre a nagyon klassz tűzfal és egyben vírusirtó programra a Comodóra. Le is szedtem a legújabb verziót és tökéletesen működik, viszont egy gondom akadt vele. Mikor torrenteznék a Bitcomet programmal, vagy bármi mással, a WAN portot letiltja.
Azt írja nekem a Bitcomet hogy a tűzfal blokkolja, kikapcsolom Comodó tűzfalát rögtön zöldre vált a WAN port és addig nincs is gond míg vissza nem kapcsolom, akkor újra sárgára vált hogy a tűzfal blokkolja. Hogyan tudom engedélyezni a WAn portot a torrent számára a Comodóban?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest