Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Istenigazából ÉN nem tartanám követendö példának amit Én csinálok, De Én a Softpédiából szoktam válogatni a progik közül anno úgy találtam a CAVS -ra is rá..
megnézem a free választékot aztán pedig rákeresek a neten az oldalukra..Ha van saját oldala fejlesztöi fóruma akkor kiprobálom ..SS.UPDATE.COM oldalrol le lehet tölteni vírusadatbázisokat azt azokon ki lehet a progikat próbálni..ennyi...
DE nagyon fontos hogy a vizsgálatokat lehetöleg virtuális környzetben tenni, hogy a géped ne károsodjon..
)
Engem nem érdekelnek a Nagy bejáratott nevek, mert tudom, hogy nincs 100% -os védelem és ha olyan oldalra megyek akkor egyböl virtuális gépen megyek fel a netre...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Netfone
- Amazon
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)