Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Ezzel már működik köszi!
Bár én mindegyik fájlból szedtem le, és másoltam át a translation mappába!
Nevezetesen:
cavscan.hungarian.lang
cfp...
cfpconfg
cfplogvw
cfpupdatFájlokat másoltam át! Azt hittem, hogy mindegyik kelleni fog.

Tudom, hogy melyik fájl mit fordított volna, és azért gondoltam, hogy kelleni fog!
És most, hogy így hirtelen megnéztem pl az frissítések ellenőrzésének ablaka már angolul jelenik meg! Szóval szerintem kelleni fognak azok is... esetleg majd javítanak még rajta! -
Tosee
őstag
A 3-as oldalról indultam visszafele (megnéztem, hogy milyen fájlok vannak a translation mappába, és az szerint töltöttem le őket)... szóval mindenből a legfrissebbet elvileg!
Igen küld el légyszíves! Hátha azzal sikerül! Előre is köszi!
Látom már el is küldted! Köszi még egyszer egy fél óra múlva lesz időm és kipróbálom... Majd írok, hogy sikerült-e!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Linux Mint
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest