- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Ezzel már működik köszi!
Bár én mindegyik fájlból szedtem le, és másoltam át a translation mappába!
Nevezetesen:
cavscan.hungarian.lang
cfp...
cfpconfg
cfplogvw
cfpupdatFájlokat másoltam át! Azt hittem, hogy mindegyik kelleni fog.
Tudom, hogy melyik fájl mit fordított volna, és azért gondoltam, hogy kelleni fog!
És most, hogy így hirtelen megnéztem pl az frissítések ellenőrzésének ablaka már angolul jelenik meg! Szóval szerintem kelleni fognak azok is... esetleg majd javítanak még rajta! -
Tosee
őstag
A 3-as oldalról indultam visszafele (megnéztem, hogy milyen fájlok vannak a translation mappába, és az szerint töltöttem le őket)... szóval mindenből a legfrissebbet elvileg!
Igen küld el légyszíves! Hátha azzal sikerül! Előre is köszi!Látom már el is küldted! Köszi még egyszer egy fél óra múlva lesz időm és kipróbálom... Majd írok, hogy sikerült-e!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Fotók, videók mobillal
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Haditechnika, harcászat
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged