-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Ezzel már működik köszi!
Bár én mindegyik fájlból szedtem le, és másoltam át a translation mappába!
Nevezetesen:
cavscan.hungarian.lang
cfp...
cfpconfg
cfplogvw
cfpupdatFájlokat másoltam át! Azt hittem, hogy mindegyik kelleni fog.
Tudom, hogy melyik fájl mit fordított volna, és azért gondoltam, hogy kelleni fog!
És most, hogy így hirtelen megnéztem pl az frissítések ellenőrzésének ablaka már angolul jelenik meg! Szóval szerintem kelleni fognak azok is... esetleg majd javítanak még rajta! -
Tosee
őstag
A 3-as oldalról indultam visszafele (megnéztem, hogy milyen fájlok vannak a translation mappába, és az szerint töltöttem le őket)... szóval mindenből a legfrissebbet elvileg!
Igen küld el légyszíves! Hátha azzal sikerül! Előre is köszi!Látom már el is küldted! Köszi még egyszer egy fél óra múlva lesz időm és kipróbálom... Majd írok, hogy sikerült-e!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest