Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lóri papagáj
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1293 üzenetére
A CIS súgója meghíváskor minden alkalommal a HH_GET_WIN_TYPE hibaablak kétszeri nyugtázása után hajlandó megnyílni (régóta), mivel - amint kibogarásztam - elfelejtettek helyesen definiálni egy változót, két helyen. Nem nagy hiba, de bosszantó. (Az orosz súgóban helyesen van, az adta a megoldás kulcsát.)
Feltöltöttem ide a javított súgófájlt, amit újrafordítottam.Legegyszerűbb esetben letöltés után a fájlt át kell nevezni "cfp.chm"-re és felülírni vele a Comodo telepítési gyökérmappájában azonos néven létezőt, ekkor nem kell újraindítani a CIS-t.
Van más út is haladóbbaknak, akkor maradhat eredeti néven a fájl. A kívánt nyelv nyelvi fájljainak (5 van mindegyikből az adott nyelvhez a TRANSLATIONS mappában) második sorát, ami a
<resource CompactMode= ...
karakterekkel kezdődik, kiegészíteni a "Helpfile" változóval, úgy, hogy így végződjön a sor:
... RTL="0" HelpFile="cfp_mod.chm">.Ezt is be lehetne tenni a magyarításba, bár nem csak a magyar nyelvet érinti.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest