Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buhera73
csendes tag
válasz
Eversmann
üzenetére
Én kedden raktam újra a rendszert a Redstone 4 megjelenése miatt. Nálam nem riaszt sem a Firefoxra, sem az NVIDIA illesztőre, pedig proaktív konfigurációra állítottam a CIS-t (Offline telepítő). Viszont bekapcsolás után (SSD) kb. 2 perc múlva jelzi a Defender biztonsági központ, hogy minden oké. Addig nem érzékeli a vírusirtót és a tűzfalat.
-
válasz
Eversmann
üzenetére
Nem tudom. Csak annyit látok, hogy a Comodo által kiszúrt veszélyek döntő többsége a VirusTotal szerint gyakorlatilag csak a Comodo szerint kártékony, a kevés maradékra volt még 1-2 pályázó.
Használom, mert bízom abban, hogy ha valami valódi probléma ütne be, akkor azt is megfogja, de tény, hogy eddig az általam ismert minden riasztása kivétel nélkül vaklárma volt, márpedig újabban szinte minden napra jut valami.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő