- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s #10428 üzenetére
Most, hogy utána kerestem, látom, hogy nem ebben a topikban írtam róla.
Annyiban azért nagyon más ez a megoldás, mint az ms tevékenysége, hogy a comodo már a kezdetektől elkezdte használni ezeket az ads jelzőket, pontosan azért, mert ezekben az adatfolyamokban (ads) nagyon jól el tudnak rejtőzni a különféle kártékony kódok is, éppen ezért kezdték alkalmazni ezeket a jelzőket, hogy a hips-ük felismerhesse az idegen elemeket. Ez a módszer alapvetően a win 8 megjelenésétől kezdve tudott ilyen "gondokat" okozni, megspékelve azzal, hogy több, mint két évvel ezelőtt a 8.2-es cis változatban kezdték el a sandboxban lévő fájlok nyomkövetésére, azonosítására is használni, amitől kezdve meg még gyakrabban lehetett ezzel a jelenséggel találkozni comodos gépeken, ám tavaly a 10-es változat 5144-es buildjével orvosolták ezt a "fícsört". Csak annál maradt meg ez a "szolgáltatás", akik régebbi verziót használnak.
Éppen ezért fölösleges farkast kiáltani, csak a helyén kell kezelni ezt a kérdést (is). Ez nem a felhasználók nyomon követését szolgálja, hanem a biztonságot.
-
blattida
nagyúr
válasz
Azt azért tudni kell, hogy az ads ellenőrzésére használta a comodo ezt a megoldást, ami alapvetően a win 8 megjelenése után tudott ilyeneket okozni, hozzáteszem, nem mindenkinél (nálam sem) és a 10-es változat valamelyik tavaly nyári buildjével orvosolták. Természetesen, aki régebbi változatot használ, win 8-tól fölfelé, annál ez a fícsör megmaradt, viszont, biztonsági kockázatot nem jelent. Magam is írtam erről itt anno.
-
eurolac
senior tag
válasz
Kicsit megdöbbentett amit írtál. Évek óta használok én is Comodo termékeket.
Jelenleg az otthoni gépemen és a laptopomon CFW (10-es)+Nod32 van fent. A tűzfalával nem tapasztaltam az általad leírtakat. A feltelepített alaphelyzetben használom. Auto sandbox ebben is van. Az intézőben történő másoláskor, áthelyezésnél nem kapok ilyen üzeneteket. -
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest